Rezultate pentru "Lamborghini"

„Frumusețile” salonului auto de la Paris

„Mondial de l’Automobile” aduce sub același acoperiș tot ce are mai bun de oferit industria auto. Pentru acestă toamnă, din lista premierelor alegem cele mai frumoase apariții.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lamborghini Huracan – O poveste despre egocentrism

Ferruccio Lamborghini nu și-a dorit laurii curselor de F1, ci doar o mașină mai frumoasă și mai rapidă decât Ferrari, care să te facă să te simți centrul universului. Undeva, la București, 50 de ani mai târziu, visul său este cât se poate de real. Indiferent de cine se află la volan.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Veneno, cel mai scump Lamborghini construit vreodată

Fără a lua în discuție extravaganțele Orientului Mijlociu – mașini acoperite în aur și diamante – la 3,9 milioane dolari, Veneno este cel mai scump Lamborghini construit vreodată și, probabil, cel mai spectaculos. Mașina disponibilă într-o serie limitată de doar 3 exemplare are la bază platforma lui Aventador, dar un design mai apropiat de o navă spațială decât de o mașină de stradă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Un deceniu de Lamborghini Gallardo

După o carieră de 10 ani și peste 10.000 de unități vândute, Gallardo se pregătește să intre în istorie drept cel mai vândut model Lamborghini al tuturor timpurilor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lamborghini Aventador cu numărul 1000

Lamborghini a livrat deja 1000 de unități din modelul supersport Aventador lansat în 2010. Șasiul cu numărul 1000 a fost comandat în culoarea Argos Orange și va fi trimis în Germania. Clientul este arhitect, locuiește în Bavaria și mai deține un Lamborghini Diablo. Cu un preț de 255.000 euro, Aventador reprezintă vârful de gamă al uzinei de la Sant Agata Bolognese și a înlocuit cu succes modelul Murcielago. Aventador a avut nevoie de un an și trei luni pentru a ajunge la 1000 de unități produse în timp ce primele 1000 de Murcielago s-au fabricat în aproape trei ani. Eficiența îmbunătățită a uzinei Lamborghini permite un volum de 4,5 mașini construite zilnic, iar comenzile din prezent pentru Aventador se întind pe următoarele 18 luni.    

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Transfăgărășanul va fi folosit pentru promovarea urmatorului model Lamborghini Gallardo

Lamborghini va promova noul model Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale, lansat în această toamnă la Salonul de la Frankfurt, prin intermediul mai multor clipuri şi imagini realizate în această săptămână pe Transfăgărăşan, informeaza Mediafax.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lamborghini Sesto Elemento – primul supercar din carbon costă 2,3 milioane euro

Salonul auto de la Frankfurt a confirmat intrarea în producție limitată a bolidului Sesto Elemento a cărui caroserie este construită integral din fibră de carbon. Greutatea redusă de numai 999 kg și motorul V10 de 570 CP asigură o accelerație de la 0 la 100 km/h în 2,5 secunde, la fel de repede ca un Bugatti Veyron!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Primul yacht Lamborghini se transformă în realitate

Ambarcațiunea desprinsă parcă din viitor este rodul imaginației designerului italian Mauro Lecchi și măsoară 15 m lungime. Are toate elementele de design carcateristice mărcii Lamborghini și promite un comportament dinamic senzațional.

+ Citiți tot articolul Comentați acum