Rezultate pentru "KLM"

(P) Flying Blue – cuvinte magice pentru zbor

Cu cât zbori mai des cu atât cresc șansele să obosești mai mult. Și exact atunci apreciezi, cu adevărat, avantajele cardului pe care stă scris numele tău lângă Flying Blue.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

KLM recreează designul unei camere de zi în interiorul business class

KLM a colaborat cu designerul Hell Jongerius pentru a transforma clasa business a aeronavelor 747-400 într-un spațiu mai familiar pentru pasageri. Compania a schimbat complet mocheta, draperiile, modul de iluminare, tapițeria scaunelor, pernele și panourile laterale încercând să apropie interiorul avionului de o cameră de zi obișnuită. Mai interesant, în încercarea de a consuma cât mai puține resurse, compania a folosit uniforme uzate ale stewardeselor în producția noilor textile. Noile scaune se rabatează la orizontală pentru mai mult confort, iar distanța dintre monitoare asigură mai multă intimitate pentru pasageri. Mai multe informații aici.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Meet & Seat, alege-ți vecinul de avion de pe Facebook

Compania aeriană KLM a lansat un serviciu care, odată cu activarea, permite pasagerilor de pe zborurile intercontinentale să vizualizeze profilurile altor persoane logate pe Facebook sau LinkedIn și să-și aleagă vecinul de scaun în funcție de acestea.

+ Citiți tot articolul Comentați acum