Rezultate pentru "Jocurile Olimpice"

Zaha Hadid va proiecta noul stadion național din Tokyo

După clădirile proiectate special pentru Olimpiada din Londra, Zaha Hadid a câștigat și concursul pentru arhitectura noului stadion național din Tokyo care va găzdui Cupa Mondială de Rugby și, posibil, ediția din 2020 a Jocurilor Olimpice. Formele fluide, structura science-fiction sunt la locul lor, parte din semnătura autoarei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Rolls-Royce – Ediție limitată pentru Jocurile Olimpice 2012

Rolls-Royce a marcat închiderea Jocurilor Olimpice de la Londra prezentând o ediție exclusivistă de 3 noi modele Phantom Drophead Coupe. Pentru prima dată în istoria de 108 ani, echipa de personalizare a producătorului britanic a modificat logo-ul tradițional „R-R” dând naștere unor exemplare „spectaculoase”. Cele trei cabriolete albe și-au făcut apariția în cadrul ceremoniei de închidere a Olimpiadei transportând fiecare câte un artist din spectacol. În noua siglă proiectată special pentru ediția limitată, voalul statuetei „Spirit of Ecstasy” este înlocuit cu drapelul britanic, iar pe volan și în centrul roților au fost amplasate elemente specifice Olimpiadei – o coroană de lauri și o torță, respective cuvintele „Londra 2012” și motto-ul „Citius, Altius, Fortius”.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nike a creat ținutele de gală pentru atleții independenți de la Londra 2012

Deși la Jocurile Olimpice de la Londra participă 204 națiuni, există câțiva atleți care participă sub steagul olimpic. Pentru ei, Nike a creat un set de uniforme sportive de gală care onorează spiritul olimpic, indiferent de naționalitate.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cel mai bine păstrat secret al Olimpiadei – flacăra olimpică

A fost pentru prima dată în istoria Jocurilor Olimpice când în locul unui cazan enorm, flacăra olimpică s-a format prin alăturarea a 204 de focuri, câte unul pentru fiecare țară participantă. În spatele mesajului designului se află conceptul britanicului Thomas Heatherwick, intrat în istorie ca proiectantul celei mai evoluate flăcări olimpice construite vreodată.

+ Citiți tot articolul Comentați acum