Rezultate pentru "James Bond"

Noul ceas Omega pentru fanii James Bond

Omega a lansat o nouă variantă a modelului Seamaster Planet Ocean pentru a marca noul episod din viața agentului James Bond. Ceasul, ce urmează a fi produs într-o serie limitată de 5007 piese, este animat de noul mecanism automatic Omega co-axial. Capacul carcasei transparent lasă să se vadă rotorul personalizat cu numele noului film „Skyfall 007”. Pe cadran s-au păstrat simbolurile specifice modelelor James Bond. Ceasul indică ora, minutele și data.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cum să-l îmbraci pe Bond? James Bond

Atunci când l-a pus pe James Bond în slujba Majestății Sale, Ian Fleming îi împrumuta câteva din propriile sale obiceiuri vestimentare. O expoziție londoneză ținută la The Barbican arată cum a fost pentru producătorii seriei de filme să-l îmbrace pe Sean Connery, Pierce Brosnan sau Daniel Craig.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Expoziția mașinilor Bond

Muzeul Național al Automobilului de la Beaulieu, Marea Britanie, va găzdui până la sfârșitul anului cea mai amplă expoziție dedicată vehiculelor lui James Bond. „Bond in motion“ include 50 dintre mașinile apărute în filmele cu agentul 007, de la Aston Martin DBS, la iconicul AMC Hornet, dar și avioane, bărci, deltaplane sau scufundătoare folosite în episoadele seriei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum