Rezultate pentru "Jaguar"

Jaguar XJ, o poveste de dragoste de 50 de ani

Parisul i-a purtat noroc lui Jaguar. Sau poate că Parisul poartă noroc oricui, dacă la mijloc este o poveste de dragoste. Acum 50 de ani, la salonul auto din Orașul Luminilor, lumea s-a îndrăgostit iremediabil de limuzina sportivă XJ.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

„Frumusețile” salonului auto de la Paris

„Mondial de l’Automobile” aduce sub același acoperiș tot ce are mai bun de oferit industria auto. Pentru acestă toamnă, din lista premierelor alegem cele mai frumoase apariții.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Jaguar XKR-S GT – Cel mai exclusivist Jaguar sport din ultimii 25 de ani

Jaguar dezvăluie un coupe sportiv pregătit pentru circuite, dar omologat și pentru drumurile publice. Noul XKR-S GT dispune de tehnologie „împrumutată” din motorsport și este descris drept „cel mai exclusivist model“ din istoria de 25 de ani a diviziei Jaguar R.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Jaguar prezintă conceptul unei bărci de viteză

Odată cu noul model XF Sportbreak, Jaguar a prezentat și prima sa barcă de viteză. Conceptul desenat de aceiași designeri care se ocupă de proiectarea mașinilor britanice pune accent pe capacitățile de finisare ale constructorului britanic și amintește prin detalii de trecutul mărcii.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Jaguar Nürburgring Experience – Examenul de doctorat în condus

Să reușești să te bucuri de cel mai spectaculos circuit din Germania nu ține doar de pasiunea pentru mașini și condus. Profesionalismul în condus înseamnă efort fizic, concentrare și exercițiu. Chiar și atunci când te găsești la volanul unor modele de stradă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremieră Paris 2012: Noutățile premium de la salonul auto

Goana după glorie împinge producătorii auto să își promoveze noutățile înainte ca primul vizitator să fi ajuns în Centrul expozițional de la Paris. StyleReport trece în revistă tot ce s-a anunțat în segmentul premium pentru „Mondial de l’Automobile”, 29 septembrie – 14 octombrie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Jaguar lansează versiunea de familie pentru XF

Urmând cererea pieței pentru mașini premium mai practice, Jaguar lansează XF Sportbrake în cadrul Salonului auto de la Geneva. Noul model beneficiază de un design atent adaptat de la XF sedan, un portbagaj cu o capacitate de până la 1675 l și mai mult spațiu pentru pasagerii din spate.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Noul coupé sport Jaguar C-X16

Jaguar prezintă informațiile oficiale ale celui mai mic model din gamă. Noul C-X16 este propulsat de un sistem hibrid capabil să furnizeze până la 475 CP, iar accelerația de la 0 la 100 km/h durează 4,4 secunde. Gândit ca un rival pentru Porsche, C-X16 atinge o viteză maximă de 300 km/h!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Jaguar prezintă coupé-ul C-X16

Schița viitorului coupe Jaguar a fost făcută publică pentru a confirma lansarea noului model C-X16 cu ocazia Salonului auto de la Frankfurt. Designul este creația echipei Jaguar conduse de Ian Callum și anunță noua generație de modele sport a căror misiune este să recâștige poziția de lider în materie de imagine, dinamică și tehnologie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremiera Salonului Auto de la Frankfurt: Mini, Bentley, Ferrari, Jaguar

Lista premierelor mondiale ce urmează a fi prezentate în septembrie la Frankfurt continuă. Toți producătorii se grăbesc să anunțe modele noi, puternice, dar și ecologice în același timp.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Eco-Supercars – soluții electrice pentru viitor

Pentru cine comentează senzațiile oferite de metodele alternative de propulsie, Stylereport are acum câteva dovezi capabile să demonstreze că spiritul sportiv al automobilelor nu va muri spânzurat de cablul care le leagă de priză. În cele ce urmează, vă prezentăm o serie de concepte supersport care se folosesc fie parțial, fie 100%, de motoare electrice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Alaiul automobilistic regal

Cea mai așteptată nuntă a anului a scos la parada câteva automobile deosebite din garajul regal. Festivitatea britanică a încercat să nu omită niciun motiv de mândrie motorizat, chiar dacă majoritatea mărcilor englezești sunt astăzi în proprietatea germanilor și a indienilor…

+ Citiți tot articolul Comentați acum