Rezultate pentru "Jaeger-LeCoultre"

Ceasul care merge cu aer – Jaeger-LeCoultre Atmos

În 1928, un inginer din Neuchatel construia un ceas care funcționa, la propriu, cu aer. 85 de ani mai târziu Atmos e în continuare un exemplu. Pentru orologerie în primul rând, pentru modul în care producem și folosim energia, în al doilea.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul Jaeger LeCoultre AMVOX 7 la Geneva

 Aston Martin a ales Salonul auto de la Geneva pentru a oferi vizitatorilor șansa să admire noul Jaeger LeCoultre AMVOX7. Ceasul este rodul colaborării dintre Aston Martin și Jaeger LeCoultre începută în 2005 de la simpla idee a unui ceas de lux cu ajutorul căruia mașina să poată fi încuiată și descuiată fără cheie. Opt ani mai târziu, AMVOX definește o familie de ceasuri sportive cu însemnele Aston Martin și câteva complicații aparte. Cea mai importantă este comandarea cronografului prin apăsarea geamului de cristal, în dreptul orei 12 pentru pornit și în dreptul orei 6 pentru stop. Mai multe detalii aici.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Alegerea redactorului: ceasurile deosebite ale SIHH 2013 (partea I)

SIHH 2013 înseamnă a 23-a ediție a târgului elitist al orologeriei elvețiene. Metodic, în ordine alfabetică, am ales modelele notabile ale fiecărui producător, oscilând între Grand Complication al Lange & Soehne și Gyrotourbillon-ul Jaeger-LeCoultre ca cele mai spectaculoase modele ale salonului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bunicul ceasurilor rezistente – Jaeger-LeCoultre Reverso

Reverso este în același timp unul dintre cele mai elegante ceasuri de mână concepute vreodată, dar și strămoșul comun al ceasornicelor de aventură. Carcasa culisabilă a transformat modelul produs de Jaeger-LeCoultre într-o legendă, una care atinge în 2011 venerabila vârstă de 80 de ani.

+ Citiți tot articolul Comentați acum