Rezultate pentru "IWC"

Alegerea redactorului: ceasurile deosebite ale SIHH 2013 (partea I)

SIHH 2013 înseamnă a 23-a ediție a târgului elitist al orologeriei elvețiene. Metodic, în ordine alfabetică, am ales modelele notabile ale fiecărui producător, oscilând între Grand Complication al Lange & Soehne și Gyrotourbillon-ul Jaeger-LeCoultre ca cele mai spectaculoase modele ale salonului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Timpul Micului Prinț – IWC Saint-Exupéry

Cariera aviatică a lui Antoine Saint-Exupéry pare de multe ori umbrită de talentele literare ale francezului. De șase ani însă, marca de ceasuri IWC ține să amintească faptul că înainte de orice, Saint-Exupéry a fost unul dintre pionierii aviației. Seria limitată de ceasuri care îi este dedicată a ajuns la a șasea ediție.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

IWC, ceasul oficial al Germaniei la EURO 2012

Noua ediție specială este dedicată participării Germaniei în cadrul EURO 2012 și va fi produsă în doar 250 de unități. Pornind de la modelul Big Pilot, designerii IWC au integrat pe cadranul ceasului culorile echipei naționale de fotbal. Pentru indecși a fost aleasă culoarea neagră iar secundarul periferic și indicatorul rezervei de mers sunt roșii. Tot la rezerva de mers, cifra 1 este galbenă. În faza de proiect, IWC a trimis Asociației germane de fotbal (DFB) mai multe propuneri de design. Atunci când s-au referit la varianta aleasă, DFB a scris simplu: „Dragă IWC, vrem trofeul și acest ceas.” Ediția limitată Big Pilot DFB reprezintă a treia colaborare dintre IWC și DFB.    

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Povestea navigatorului portughez – IWC Portuguese

Din secolul al XVIII-lea, cronometrele salvau viețile marinarilor prin precizia pe care o dădeau navigației. Astăzi, datorită a doi excentrici portughezi, aceleași ceasuri reamintesc importanța lor istorică. Cele mai precise ceasuri ale planetei de atunci sunt cele mai elegante de acum.

+ Citiți tot articolul Comentați acum