Rezultate pentru "iPhone"

Apple prezintă iPhone 5S și modelul multicolor 5C

Compania Apple a prezentat noua versiune a smartphone-ului său reprezentativ, iPhone 5S, dar și un model complet nou, mai accesibil ca preț. 5S beneficiază de un cititor de amprente care poate fi folosit pentru accesarea în siguranță diferitelor conturi direct de pe telefon. Disponibil în cinci variante de culoare, 5C are un design unibody și o carcasă construită din metal și policarbonat.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Apple lansează iPhone 5 și o nouă generație de iPod-uri

Apple a lansat iPhone 5, cu un design nou și un ecran mai mare, de 4 inci. Alături de noul telefon, Apple a prezentat și o nouă generație de iPod-uri Nano și Touch, care aduc o multitudine de funcții noi față de edițiile precedente.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

iPhone 5: ultimele previziuni

Următorul iPhone, indiferent cum va fi numit, are toate șansele să restabilească, din nou, standardele după care sunt judecate telefoanele inteligente. Citiți în articol ultimele noastre previziuni înainte de lansarea oficială.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

WWDC 2012: primul MacBook Pro cu RetinaDisplay și carcasă ultra-subțire

WWDC 2012, conferința anuală a dezvoltatorilor pe platformele Apple, ar putea aduce o reînnoire compleră a gamei Macintosh, plus o nouă generație a sistemelor de operare OS X și iOS.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Portofelul carte Twelve South

Pentru utilizatorii Apple care obişnuiesc să-şi ţină banii în cărţi, Twelve South a lansat o soluţie practică, mobilă: BookBook este în acelaşi timp portofel şi husă pentru iPhone. BookBook arată ca o carte veche de dimensiuni mici, iar coperţile sale sunt făcute manual din piele naturală. Designul este făcut încât să nu obtureze niciunul din port-urile telefonului şi ca toate funcţiile sale să poată fi folosite cu uşurinţă. Dimensiunile BookBook sunt de 12 cm înălţime şi 7 lăţime, foarte apropiate de cele ale unui iPhone. Twelve South este un producător american de accesorii special gândite pentru produsele Apple. BookBook poate fi cumpărat pentru 59 de dolari de pe site-ul companiei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

iPhone 4S – revoluția se amână

Din 2007, de la lansarea primului model de iPhone, Apple a definit și redefinit standardele de calitate și ergonomie pe piața telefoanelor inteligente. Cea de-a cincea generație a platformei nu este mult așteptatul iPhone 5, dar aduce o serie de îmbunătățiri care îl diferențiază clar de oricare predecesor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

iPhone 4S, cel mai avansat telefon Apple de până acum

Cu toate că nu este versiunea cu numărul 5 anticipată îndelung, iPhone 4S vine cu dotări tehnice cu totul noi și o funcție unică pe piață. Sub numele Siri se ascunde cel mai avansat mecanism de comandă vocală folosit în prezent de către telefoanele inteligente. Sistemul permite accesarea unor categorii largi de funcții precum și dictarea în timp real pentru limbile engleza, franceză și germană.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Urmatorul iPhone se lansează azi – ultimele previziuni

La fel ca aproape în fiecare an, înaintea lansării oficiale a unui nou iPhone nu se știe aproape nimic despre cum va arăta sau cum va funcționa noul terminal. Totuși, încă de la începutul anului, zeci de zvonuri au circulat pe internet, unele acompaniate de imagini cu presupuse prototipuri ale unor iPhone-uri de geneația a cincea. StyleReport.ro a compilat o listă a celor mai vehiculate informații despre lansarea din această seară.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Apple va prezenta iPhone 5 pe data de 4 octombrie

Apple va lansa următoarea generație de telefoane inteligente iPhone saptamana viitoare, pe 4 octombrie, conform invitației trimise mai multor publicații IT americane. Încă nu este cunoscut aproape nici un detaliu despre telefon, care ar putea fi numit iPhone 5, dar există foarte multe zvonuri privind noile funcții care vor fi aduse de noua versiune.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Porsche gForce – aplicația care măsoară cât de agresiv conduci

Porsche și Mobil1 au lansat gForce, o aplicație pentru iPhone care măsoară nivelul accelerației în raport cu forța gravitațională. Aplicația permite șoferilor să măsoare câți “G” suportă mașina lor în timpul manevrelor și permite afișarea de valori instantanee sau a unei serii de valori pe parcursul unei călătorii. Aplicația folosește accelerometrul integrat în terminalele iPhone pentru a determina care este accelerația în timpul manevrelor executate de șofer și este disponibilă gratuit în App Store. În afară de accelerație, aplicația mai măsoară și durata, viteza și distanța parcursă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Apple lansează joi varianta albă a iPhone 4

La zece luni de la lansarea iPhone 4, după mai multe amânări, Apple a confirmat că varianta albă a telefonului companiei va fi disponibilă începând de joi, 28 aprilie. Șeful departamentului marketing din cadrul Apple, Phillip Schiller, a mulțumit în mod public tuturor celor care “au așteptat noua variantă și tuturor celor care au muncit pentru a face fiecare detaliu perfect”.

+ Citiți tot articolul Comentați acum