Rezultate pentru "Infiniti"

Avanpremieră Paris 2012: Noutățile premium de la salonul auto

Goana după glorie împinge producătorii auto să își promoveze noutățile înainte ca primul vizitator să fi ajuns în Centrul expozițional de la Paris. StyleReport trece în revistă tot ce s-a anunțat în segmentul premium pentru „Mondial de l’Automobile”, 29 septembrie – 14 octombrie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Infiniti EMERG-E, cu totul alt fel de supercar

Într-un salon auto dominat de modele cu prea mulți cilindri, Infiniti face o propunere pentru viitorul apropiat. EMERG-E este un concept de supercar cu 402 CP, furnizați de combinația inteligentă dintre un motor convențional de capacitate mică și două motoare electrice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Supermașini pentru sezonul rece

Iarna este pretextul ideal pentru a justifica existența SUV-urilor cu sute de cai putere sub capotă. StyleReport.ro vă oferă topul performanțelor în materie de modele „masive” 4×4 care reușesc să genereze pe timp de iarnă același efect „WOW” pe care siluetele joase și decapotabile îl provoacă vara pe circuitele de viteză!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Infiniti prezintă Sports Concept

Chiar dacă mai sunt patru luni până la Salonul auto de la Geneva, Infiniti afișează primele indicii ale unui viitor model sport electric ce urmează a fi prezentat în premieră în martie. Viitorul Infiniti este anunțat ca o completare pentru gama care include deja modele hibrid și diesel.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Infiniti Louis Vuitton și Citroen Lacoste – Colaborări între designeri de modă și producători de mașini

Colaborările dintre producătorii de automobile și designerii de modă primesc întotdeauna atenția pasionaților de mașini dar și a amatorilor de accesorii exclusiviste. Proiectele comune sunt de cele mai multe ori produse în ediții limitate și de fiecare dată surprind prin modul original de personalizare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum