Rezultate pentru "illy"

Proiectul “Design the illy can!” a devenit realitate

Început cu un concurs care și-a propus să provoace tinerii artiști contemporani din România, proiectul “Design the illy can!” se transformă acum în realitate. Începând cu luna mai, 20.000 de cutii de cafea illy vor fi personalizate cu un desen semnat de Andrei Măceșanu, student la design grafic în cadrul Universității naționale de arte București.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

illy Art Collection colaborează, în premieră, cu un artist din România

Andrei Măceșanu a fost ales de illy să deseneze ambalajul a 20.000 de cutii de cafea care se vor distribui, în România, anul viitor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Spirit de barista pentru acasă

FrancisFrancis, producătorul de espressoare fondat în Elveția de însuși Francesco Illy, proprietarul cafelei cu același nume, este o poveste născută din pasiunea pentru espresso și inspirată de designul mașinilor Ferrari.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

illy Art Collection Daniel Buren

Cea mai nouă colecție de cești illy Art este imaginată de artistul francez Daniel Buren și a fost prezentată în cadrul evenimentului Monumenta 2012. Ediția limitată include 4 cești de espresso și se distinge prin alternanța dungilor albe și negre – motivul vizual specific creațiilor lui Daniel Buren încă din 1965. O altă caracteristică a colecției este dimensiunea diferită a celor patru farfurioare, colorate diferit pe partea inferioară. Daniel Buren s-a născut la Paris și în cele mai multe cazuri creațiile sale arhitecturale iau forma unor amenajări temporare de mari dimensiuni, păstrate ulterior doar pe suport foto și video, denumite „photo-souvenirs”.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Când ceștile de cafea se transformă în artă

illy Art Collection este un experiment în cadrul căruia artiști contemporani din diferite domenii folosesc ceașca de espresso ca suport pentru un mesaj artistic. Până în prezent, colecția include 70 de nume cu greutate din lumea artistică. Printre ei, Federico Fellini, Pedro Almodovar, Anish Kapoor sau Francis Ford Coppola.

+ Citiți tot articolul Comentați acum