Rezultate pentru "igloo"

Designul între pictură și inginerie – Mihai Popescu

Mihai Popescu este un designer care crează ca un artist, dar gândește ca un inginer. Fiecare dintre proiectele sale ar putea lua oricând locul unui platou de filmare. Doar că în locul personajelor, actorii sunt chiar clienții restaurantelor, barurilor și cafenelelor pe care le-a imaginat.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cele mai frumoase locuri în care poți lua masa – igloo Restaurante

Revista de arhitectură igloo a prezentat catalogul „Restaurante“, un volum care prezintă 17 dintre cele mai bine realizate restaurante din România. Albumul prezintă proiecte care au reușit să revitalizeze zone întregi și să devină repere ale peisajului urban, multe dintre ele fiind transformate în adevărate exemple de valorificare a patrimoniului arhitectural. O parte dintre restaurantele selectate sunt amenajate în clădiri cu valoare istorică, restaurate și modernizate într-un mod creativ, în timp ce altele imaginează scenografii de efect în spații moderne. În album se găsesc localuri precum Energiea, Vecchio 1812, Negresco, Phil sau Iconic Food & Wine. Albumul poate fi comandat aici.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Discreția ca stil arhitectural – Bogdan Babici

Valoarea estetică a unei clădiri nu ține întotdeauna de cât de mult se remarcă ci dimpotrivă, de modul în care se confundă cu mediul. Bogdan Babici este unul dintre arhitecții pentru care orgoliul profesional este subordonat esteticii. Studiul de caz: Atra Doftana, pensiunea de design îngropată.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Experimentalismul, un alt mod de a vedea designul în România

Lucrările de design interior ale lui Robert Marin îl plasează în categoria profesioniștilor atipici din România. E unul dintre designerii care lasă în urmă creații puternice, incitante și provocatoare. StyleReport.ro și revista de arhitectură Igloo și-au propus să vă prezinte într-un program serial creațiile celor mai spectaculoși designeri și arhitecți autohtoni. Robert Marin este unul dintre ei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum