Rezultate pentru "Hublot"

Avanpremieră BASELWORLD 2019

După ce mai multe mărci consacrate au decis să se retragă de la emblematicul salon de ceasuri și bijuterii de la Basel, ediția din acest an, programată pentru 21 – 26 martie, se anunță mai spectaculoasă ca niciodată.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Hublot Skull Bang

Hublot prezintă ediția Skull Bang limitată la 100 de unități. Carcasa cu diametru de 45 mm este realizată integral din ceramică neagră iar cadranul devine unic prin desenul craniului, un experiment aplicat în premieră. Modelul a fost dezvoltat special pentru Laurent Piciotto, un apropiat al mărcii alături de care Hublot a deschis primul boutique din lume în 2007, la Paris. Ceasul va fi disponibil exclusiv prin intermediul magazinului amplasat în capitala franceză.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Premieră mondială – primul ceas cu carcasă din fibră de carbon

Cercetarea în orologeria elvețiană e adeseori la fel de serioasă precum cea din armată sau domeniul medical. Hublot a reușit să „îmblânzească“ un material rar în lumea ceasurilor. King Power Cathedral e primul ceas din lume fabricat din fibră de carbon.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Hublot îi dedică un ceas tenismanului român Ilie Năstase – Nastie Bang

Hublot Nastie Bang este al treilea ceas dedicat unei legende a sportului mondial, după piese similare lansate în onoarea lui Diego Maradona și Ayrton Senna. Modelul a fost prezentat la Londra, odată cu inaugurarea unui nou boutique al firmei elvețiene, în compania fostului mare tenisman Ilie Năstase.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Hublot King Power Red Devil – noul ceas oficial Manchester United

Sir Alex Ferguson a prezentat noua versiune a ceasului oficial al „diavolilor roșii“: primul Hublot care are pe cardran fire de iarbă adevărate de pe Old Trafford.

+ Citiți tot articolul Comentați acum