Rezultate pentru "HTC"

Facebook a prezentat Home, interfața „prietenoasă“

​Facebook a confirmat zvonurile născute în jurul unui telefon care să aibă în centru rețeaua de socializare. Compania a prezentat HTC First, un terminal creat special, dar adevărata noutate este „Home“, o interfață care funcționează pe orice telefon inteligent cu Android și care pune accent pe interacțiunile sociale ale utilizatorilor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Prima impresie: HTC One

Modelul One este în acest moment cel mai bun telefon din portofoliul HTC. Cu un ecran FullHD, o nouă cameră foto, care renunță la războiul megapixelilor, și un design îmbunătățit, One continuă direcția de concentrare a portofoliului companiei către modele mai puține și mai bine diferențiate.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

HTC One: display FullHD, cameră UltraPixel

HTC a lansat cel mai nou model al seriei One, bazat pe sistemul de operare Google Android. Noul smartphone integrează o serie de noi tehnologii, dintre care cea mai importantă este camera foto, care integrează pixeli mai puțini, dar de calitate mai mare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

HTC actualizează vârful de gamă One X

HTC a prezentat astăzi One X+, versiunea actualizată a telefonului lansat de companie în primăvară. Un upgrade software și hardware, „plusul“ vine de la un procesor mai rapid, o baterie mai mare, capacitate de stocare superioară și cel mai nou sistem de operare Android, programat pentru instalare în luna octombrie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Prima impresie: HTC One X

HTC a decis să își simplifice linia de terminale Android și să ofere utilizatorilor o experință cât mai simplă și funcțională. One X, actualul vârf de gamă din portofoliul companiei, promite nu doar specificații de vârf, ci și o atenție mai mare către ergonomie și design.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

One S și One X: noile vârfuri de gamă de la HTC

One este noul nume al gamei de telefoane bazate pe Google Android de la HTC, lansat duminică seară la Mobile World Congress 2012, la Barcelona. Noua serie, mult simplificată, va oferi pentru început două telefoane de vârf, HTC One S și HTC One XL.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

HTC Sensation XL – cinematograful din buzunar

Pentru un telefon, o diagonală de 12 centimetri este una foarte, foarte mare. Noul HTC Sensation XL, unul dintre cele mai mari telefoane create vreodată de compania taiwaneză, folosește exact această dimensiune și promite o experiență multimedia excelentă pentru cei care sunt dispuși să care un asemena ”monstru” în buzunar.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

HTC Sensation

Sensation, noul vârf de gamă al producătorului taiwanez de telefoane inteligente HTC, se distanţează de concurenţă nu doar prin specificaţiile spectaculoase, ci şi prin serviciile asociate pe care le oferă. Prin HTC Sense 3.0, interfaţa personalizată care acoperă aproape total sistemul de operare Google Android, producătorul simplifică operarea telefonului şi oferă o serie de functii suplimentare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum