Rezultate pentru "HP"

HP Z1 – cel mai puternic all-in-one

Bazat pe un procesor Intel Xeon de nouă generație, noul HP Z1 este suficient de puternic pentru proiectare CAD și simulări computerizate complexe, dar nu ocupă mai mult spațiu decât un desktop all-in-one convențional.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

HP Envy 14 Spectre – metal, sticlă și viteză

HP Spectre este, cel puțin din punct de vedere estetic, unul dintre cele mai spectaculoase ultrabook-uri lansate până în prezent. Cu un profil extrem de subțire și o construcție minimalistă, ce pune accent pe șasiul metalic și capacul acoperit cu sticlă neagră, ultraportabilul de 14 inci de la Hewlett Packard promite un pachet complet de estetică, viteză și autonomie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

HP Omni 27 – un nou desktop multimedia integrat de 27 de inci

HP a anunțat miercuri un nou computer de birou în format integrat, cu o diagonală de 27 de inci și display non-tactil. Numit Omni 27, calculatorul este construit în jurul unui display FullHD și a unui procesor Intel Core i5 la 2,5Ghz.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

HP lanseaza ultrabook-ul Folio și noi modele în gama Envy

HP a anuntat miercuri lansarea primului ultrabook din portofoliul companiei, modelul Folio 13. Noul notebook va folosi un procesor Intel Core i3 sau i5 și va include cel mai puternic acumulator din segmentul ultrabook. Alaturi de noul portabil, HP a anunțat și trei noi modele în gama Envy, construite din aluminiu și dotate cu sisteme de sunet Beats Audio.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

HP Elite L2201x – LED FullHD de doar un centimetru grosime

HP a prezentat marți un nou monitor LED FullHD din seria Elite cu o diagonală de 21,5 inci și o grosime de doar un centimetru.

+ Citiți tot articolul Comentați acum