Rezultate pentru "Hermes"

Zim și Zou creează jungla Hermès

Hermès și-a construit renumele pe baza pielăriei de foarte bună calitate, de la pantofi și genți la numeroase accesorii. Ușor de intuit, în urmă rămâne foarte mult material nefolosit. Ce se întâmplă cu bucățile de piele pe care nu și le mai dorește nimeni? Zim & Zou, un studio de creație grafică din Franța, are o idee destul de bună despre cum pot fi folosite.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Hermes „In The Pocket” – ceasul reinventat în piele

La un secol de când Jacqueline Hermes a primit de la tatăl său un ceas cu un sistem de prindere nemaivăzut, atelierele La Montre Hermes relansează modelul „In the Pocket” și îi adaugă experiența dobândită în orologerie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Primul apartament din lume decorat integral de Hermès

Proprietarii de la Signature Tower din Singapore au contractat celebra firmă franceză pentru a face primul apartament Hermès. Directorul de creaţie Yves Taralon s-a ocupat personal de conducerea acestui proiect de design interior care a durat un an şi jumătate. Rezultatul a fost un spaţios apartament cu cinci dormitoare decorat integral cu mobilă, covoare sau tapet Hermès. Locuinţa din cea mai exclusivistă zonă din Singapore, Paterson Hill, a fost completată cu lucrările artistului francez  Jean-Luc Favero. Apartamentul nu va fi scos la vânzare, ci va rămâne într-un circuit închis.

+ Citiți tot articolul Comentați acum