Rezultate pentru "GT"

Mercedes – AMG extinde gama supercar-urilor SLS cu o versiune GT

În 2009, SLS a devenit primul model dezvoltat independent de Mercedes – AMG, tunerul de casă al Mercedes-Benz. Noul SLS AMG GT are misiunea să atragă atenția pasionaților printr-o imagine redesenată discret, 591 CP și un sprint de la 0 la 100 km/h de 3,7 secunde!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

BMW 640d – Călătorie la clasa Gran Turismo

Mașini de gabarit mare, cu două portiere și motoare puternice, modelele GT au reușit întotdeauna să impresioneze, dar cât de mult mai contează astăzi emoția auto în contextul în care curentul auto migrează spre modele mici, practice și economice? Un drum de 1500 km cu noul 640d m-a introdus în universul exclusivist al mașinilor care încă se cumpără cu inima.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ford Shelby GT500 – atitudine de 650 CP

Sportivul Shelby GT 500 oferă pentru anul viitor cel mai puternic V8 din lume și o viteză maximă de peste 320 km/h. Aparent fără schimbări estetice majore, supercarul a fost optimizat pe dedesubt, tocmai pentru a fi competitiv în avalanșa de concurenți americani.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Citroen DS5 – Extravagant GT

Noul DS5 reprezintă o completare a liniei de excepție, DS, adresată de Citroen clienților care își doresc un automobil premium și neconvențional. Modelul a cărui caroserie face o trimitere clară spre clasa Gran Turismelor este diferit de orice alt produs de serie Citroen și are la baza prototipul C-Sport Lounge.

+ Citiți tot articolul Comentați acum