Rezultate pentru "Gourmet"

(P) Braseria Corso – Arome și freamăt din inima orașului

Situată la parterul hotelului Intercontinental, braseria Corso te lasă să iei pulsul orașului prin geamurile imense și selecția atentă de preparate culinare. Atmosfera unică se adresează atât turiștilor din hotel dar și clienților veniți din afară să descopere, la Corso, o alternativa inedită pentru mic dejun, prânz sau cină.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Când 1+1=3. Lecții de asociere între mâncare și vin

“Dacă ești gurmand, dacă apreciezi mâncarea, atunci o alături unui vin bun. Vinul și mâncarea își au locul împreună. Nu bei vin pentru a te îmbăta, cum cred mulți oameni, ci pentru a sublinia caracterul mâncării.”

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Gastronomia Franței într-o cutie de cadou – Comtesse du Barry

Expresia „gestul contează“ a devenit în timp sloganul cadourilor nereușite de peste tot. Dar atunci când un dar e cu adevărat un semn de prețuire, totul trebuie să fie perfect. Magazinele Comtesse du Barry își ajută clienții să pună la punct fiecare detaliu din arta trimiterii unui pachet.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Tokyo declarată capitala gourmet a lumii pentru a șasea oară consecutiv

Capitala Japoniei își păstrează titlul de „cel mai gourmet oraș“ al lumii al șaselea an la rând odată cu publicarea Ghidului Michelin. Dintr-un total impresionant de 160.000 de restaurante deschise în Tokyo, 287 sunt apreciate cu stele Michelin, orașul fiind primul în lume și la numărul localurilor care dețin 3 stele.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Haute cuisine à Bucharest – Comtesse du Barry

Sute de ani de gastronomie franceză de vârf au fost condensați în România sub umbrela unei rețele de magazine gourmet. Cu un aer relaxat, intim și o vagă notă retro, băcăniile Comtesse du Barry argumentează prin exemple frumusețea unei experiențe haute cuisine la aproape 1000 de kilometri de locul unde a luat naștere.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Identitatea culinară a Europei – Appellation d’origine contrôlée

Într-o lume subordonată globalizării, întâietatea asupra producției unui anumit tip de mâncare nu prezintă nici un fel de garanție pentru păstrarea exclusivității. Ștampilele de certificare indică exact dacă ceea ce am turnat în pahar este un simplu vin spumant sau o creație a sommelierilor din Champagne.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Carmangeria spectacol – Victor Churchill, Sydney

O carmangerie din Sydney, Australia, are în spate 135 de ani de istorie și un design care ar putea să servească drept studiu de caz pentru orice magazin de modă cu prestanță. Dacă ideea unui showroom de cărnuri vă sună cel puțin interesant, urmăriți fotogaleria din articol.

+ Citiți tot articolul Comentați acum