Rezultate pentru "google"

Moto X – cu adevărat primul telefon Google

Primul telefon produs integral de Google prin capacități proprii își propune să-și dezobișnuiască utilizatorii de a mai atinge atât de mult ecranul sau butoanele hardware. Moto X poate fi controlat prin voce, afișează informații importante direct în ecranul principal și beneficiază de senzori care ușurează viața posesorului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Google Glass, primele specificații

Ochelarii Google Glass vor avea un ecran integrat de 640×360 de pixeli, “echivalent cu un monitor HD de 25 de inci văzut de la 2,5 metri” și vor folosi o tehnologie de transmitere a sunetului prin vibrații ale oaselor capului, conform primelor specificații puse la dispoziție de compania din Mountain View.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bine ați venit în viitor: Google prezintă interfața ochelarilor Glass

La mai puțin de un an de la anunțul oficial al noii platforme de ochelari interactivi Glass, Google a publicat astăzi noi imagini cu aparatul și un clip video care demonstrează modul în care va funcționa interfața noului tip de gadget.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nexus 10 și Nexus 4: tableta cu cel mai dens ecran și un nou telefon Google

Google a lansat o nouă tabletă sub marca Nexus, de această dată cu un display de 10 inci și o rezoluție de 2500×1600 pixeli, cea mai mare din lume pentru o tabletă în acest moment, și un nou telefon care rulează noul Android 4.2.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

High-fashion întâlnește Hi-tech

Dincolo de prezentările obișnuite, Săptămâna modei de la New York marchează o tendință neprevăzută de nici unul dintre critici (cel puțin pentru anul 2013): mixul cu tehnologia. Noua colecție Diane von Furstenberg a adus pe podium Glass, ochelarii prototip ai Google, în timp ce Microsoft prezintă „Printing dress“, rochia capabilă să afișeze mesaje twitter în timp real.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Project Glass – ecranul de smartphone se mută pe o lentilă de ochelari

Google a început astăzi testarea Project Glass, un sistem de realitate augmentată integrat într-o pereche de ochelari care, dacă va deveni realitate, are toate șansele să schimbe radical locul pe care tehnologia îl ocupă în viața de zi cu zi.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Google Galaxy Nexus: ecran HD AMOLED și Android 4.0

Google a anunțat miercuri cel de-al treilea telefon din seria Nexus, platforma de referință pentru sistemul de operare Android. Noul smartphone este produs de Samsung, la fel ca și modelul precedent, Nexus S, și folosește un ecran AMOLED cu rezoluție HD și noul sistem de operare Android 4.0 ”Icecream Sandwich”.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Google StreetView va acoperi o parte a junglei amazoniene

Serviciul Google StreetView, care permite explorarea online a multor orașe prin intermediul unor panorame dinamice de 360 de grade, va fi în curând disponibil pentru mai multe secțiuni ale fluviului Amazon. Parte a unui program dezvoltat în colaborare cu Foundation for a Sustainable Amazon, noul serviciu va oferi acces oricărui utilizator de internet către unul dintre cele mai izolate (dar interesante) locuri de pe planetă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Google Photovine: plantează o fotografie și urmărește-o cum crește

Google a lansat primul clip video al serviciului de partajare de fotografii pentru telefoane mobile pe care urmează să îl lanseze în viitorul apropiat. Numit Photovine, noul produs Google va avea aplicații pentru smartphone-uri și va avea o componentă socială extrem de importantă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Google lansează un serviciu de management al reputației online

Internauții își vor putea controla mai simplu reputația pe internet mulțumită unui nou serviciu oferit de Google. Funcția “Me on the web” (Eu pe Internet) este integrată în profilul Google al fiecărui utilizator și permite setarea de alerte atunci când un set de cuvinte cheie, cum ar fi numele sau adresa de email, sunt postate undeva pe internet.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Chromebooks: primele laptopuri bazate pe Google Chrome OS

Google a anunțat astăzi în cadrul conferinței anuale Google I/O primele două laptopuri bazate pe sistemul de operare Google Chrome disponibile comercial. Modelele vor fi produse de Acer și Samsung și vor fi disponibile începând cu jumătatea lunii iunie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum