Rezultate pentru "ghid hitech"

Ghid StyleReport.ro: Cum va revoluționa tehnologia NFC lumea interacțiunilor mobile, de la plăți la schimb de contacte

NFC este în mod sigur unul dintre cele mai rostite cuvinte în contextul revoluțiilor tehnologice din viitorul apropiat. O abreviere pentru Near Field Communication, NFC promite să modifice modul în care interacționăm cu lumea, de la plata unui espresso într-o cafenea la configurarea unei căști fără fir.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ghid StyleReport: ce sunt ecranele IPS, AMOLED și eINK și de ce contează

Tehnologia ecranelor pentru aparatele pe care le folosim în fiecare zi a evoluat enorm în ultimii ani, adeseori în paralel sau în direcții complet diferite. Producătorii se întrec în a-și promova tehnologiile folosite drept mai bune decât cele ale rivalilor, dar cel mai adesea nu reușesc să explice de ce. StyleReport.ro vă prezintă într-un mod simplu cum funcționează cele mai cunoscute tipuri de ecrane de pe piață, ce înseamnă abrevierile și care sunt avantajele și dezavantajele fiecăruia.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Concertul fără fir: cum funcționează boxele wireless?

Ani la rândul am așteptat cu interes dispariția cablurilor care ne ocupă podelele, ne acoperă pereții și așteaptă pe stâlpii orașului ca lianele din jungla amazoniană. Firul negru-roșu se pregătește de dispariție. E momentul boxelor wireless. Dar calitatea sunetului poate ține pasul?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cloud computing pentru toată lumea

În viitor, computerele ar putea fi distribuite pe bază unui abonament lunar, iar problema actualizărilor hardware și software ar putea deveni istorie. Datele ar putea fi accesibile de oriunde, virușii ar putea fi eliminați total, iar distrugerea unui computer nu ar mai rezulta în pierderi masive de date. Odată cu prezentarea Chrome OS, aceste lucruri au devenit posibile. Totul sună bine, dar s-ar putea ca situația să nu fie atât de roz…

+ Citiți tot articolul Comentați acum