Rezultate pentru "germania"

BMW 640d – O poveste despre status și tehnologie

BMW și-a propus să reînvie faima Seriei 6, iar astăzi, la peste 10 ani de când a reintrodus GT-ul de clasă mare, povestea se construiește firesc, de parcă ar fi existat din totdeauna, fără întrerupere.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Porsche Panamera Turbo Executive – Sport și praf de copt

Panamera Executive, o limuzină mai lungă cu 15 cm față de versiunea standard, vine cu un plus de spațiu și ai crede că vrea să concureze “puțin” cu S Class-ul alungit. Pasagerii din spate primesc mai mult loc la picioare, dar are răsfățul lor vreo legătură cu nevoia de perdeluțe sau pernuțe?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Visul 0054 din 1963

Sunt vise frumoase pe care le savurezi din plin dar pe care, din păcate, le uiți pentru totdeauna în primele clipe după ce te trezești. Rămâi cu sentimentul unic al unei experiențe aspiraționale și atât. Ce se întâmplă însă atunci când visezi după ce te-ai trezit? Când visul îți pare cât se poate de real și este, posibil, același vis pe care Ferry Porsche l-a avut cândva în anii 1960?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Porsche Panamera 4 – Povestea unui 911 cu patru locuri

În mod teoretic aproape toate versiunile 911 au patru scaune dar asta nu înseamnă că și pot transporta patru pasageri. Din acest motiv a fost nevoie de Panamera iar rezultatul este mai aproape de 911 decât ai crede înainte de a ajunge la volan.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

X5 cu minte de break

Caracterul versatil al faimosului SUV BMW rămâne principalul atu atunci când scoți tracțiunea integrală și lași doar patru cilindri pentru motor. Mai rămâne „destulă poveste” pentru ca X5 sDrive 2.5d să rămână un X5 veritabil?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Meritul de a conduce un Porsche nu se cumpără cu bani

Drumul de la Stuttgart spre Basel cu un Porsche Panamera îți oferă șansă să experimentezi senzațiile singurei limuzine Porsche. Doar că, pe lângă o călătorie „business-class”, rolul de „proprietar” al unui automobil de 100.000 euro te expune și mentalității germane față de cine trebuie să conducă o mașină de lux.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Jaguar Nürburgring Experience – Examenul de doctorat în condus

Să reușești să te bucuri de cel mai spectaculos circuit din Germania nu ține doar de pasiunea pentru mașini și condus. Profesionalismul în condus înseamnă efort fizic, concentrare și exercițiu. Chiar și atunci când te găsești la volanul unor modele de stradă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul pavilion Porsche de la Autostadt Wolfsburg, premiat de Consiliul German pentru Design

Pavilionul dedicat mărcii Porsche din complexul expozițional Autodtadt, deținut de grupul Volkswagen, a câștigat unul dintre cele mai prestigioase premii de design din Germania, la mai puțin de două luni de la inaugurare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Berlin – București într-un minut și jumătate

Un drum la Berlin este acum mult mai simplu cu noul zborul direct Lufthansa din București, dar sufletul capitalei germane este mult mai aproape. Împreună cu Lufthansa și o echipă de grafferi am adus un perete de artă urbană de la Berlin în doar un minut și jumătate.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Berlin, după aterizare: cinci opere de arhitectură modernă

Berlinul este una dintre cele mai avangardiste capitale din lume în domeniul arhitecturii. De la cupola de sticlă din Potsdamer Platz la muzeul de artă modernă Haus der Kulturen der Welt, am ales cinci destinații din capitala germană care merită văzute pe viu.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Berlin, după aterizare: Alexanderplatz – cum să iei pulsul unui oraș

Situat în centrul capitalei germane, Alexanderplatz este unul dintre cele mai bune puncte de plecare pentru exploratorii urbani, dar și poate cel mai bun punct pentru a căpăta o viziune de ansamblu.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Vezi tot ce vrei să vezi! Câștigă un weekend la Berlin cu Lufthansa

Pentru a marca introducerea noului zbor direct București – Berlin, Lufthansa vă oferă șansa de a câștiga o mini-vacanță de două persoane în capitala Germaniei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Acvariul gigant din Radisson SAS Berlin

Aquadom este cel mai mare acvariu cilindric din lume şi casa unuia dintre lifturile de la Radisson SAS Berlin. Înalt de 25 m şi lat de 11, acvariul este umplut cu un milion de litri de apă în care trăiesc 56 de specii de peşti. Doi scafandri profesionişti se ocupă de hrănirea peştilor şi curățarea apei. Construcţia, asamblată în interiorul clădirii pe o fundaţie de beton, este făcută din sticlă acrilică Reynolds Polymer, material folosit şi pentru acvariile de la Burj al Arab. Sea Life Berlin are în program un tur care se încheie cu un tur prin Aquadom până pe platfoma de sticlă de deasupra, iar oaspeţii de la Radisson SAS pot alege să stea într-una din camerele cu vedere la acvariu.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

IWC, ceasul oficial al Germaniei la EURO 2012

Noua ediție specială este dedicată participării Germaniei în cadrul EURO 2012 și va fi produsă în doar 250 de unități. Pornind de la modelul Big Pilot, designerii IWC au integrat pe cadranul ceasului culorile echipei naționale de fotbal. Pentru indecși a fost aleasă culoarea neagră iar secundarul periferic și indicatorul rezervei de mers sunt roșii. Tot la rezerva de mers, cifra 1 este galbenă. În faza de proiect, IWC a trimis Asociației germane de fotbal (DFB) mai multe propuneri de design. Atunci când s-au referit la varianta aleasă, DFB a scris simplu: „Dragă IWC, vrem trofeul și acest ceas.” Ediția limitată Big Pilot DFB reprezintă a treia colaborare dintre IWC și DFB.    

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Crăciunul petrecut în stil german – scurt „City break“

Câteva zile petrecute în Germania și Austria în luna decembrie te ajută să intri foarte repede în atmosfera sărbătorilor de iarnă. StyleReport.ro a trecut în revistă trei târguri de Crăciun în stil tradițional german. Vă oferim câteva informații despre München, Innsbruck și Salzburg.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Neuschwanstein – castelul regelui basmelor

Cam în aceeași perioadă în care la Sinaia se clădea Castelul Peleș, în Bavaria, un suveran doar cu numele își construia un castel unde să fie cu adevărat rege. Ludwig al II-lea, numit în germană “Märchenkönig” (regele basmelor, n.r.) a clădit un palat care avea să devină în mentalul colectiv standardul pentru castelele prințeselor din povești.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Aerium – “insula” tropicală din landul Brandenburg

În apropiere de Berlin și Dresda, într-una dintre cele mai mari clădiri de pe planetă, o companie malaeziană a construit un paradis tropical aparent incredibil de imaginat în nordul Germaniei. Cea mai mare pădure tropicală găzduită în interior, cu o suprafață totală de 10 000 de metri pătrați, și un aqua-park de mari dimensiuni și-au găsit locul sub cupola de 107 metri înălțime a unei foste fabrici aeronautice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

nHow Hotel Berlin – digi-pop și chitare electrice

În zona docurilor din Berlin a fost ridicat un hotel fără pereche: cu două studiouri profesionale de înregistrare, săli de concert și, la cerere, chitare electrice în camere, nHow este dedicat integral muzicii. În plus, interiorul proiectat de celebrul designer Karim Rashid într-un stil ce amintește de pop-art, face hotelul din capitala Germaniei o experiență demnă de un rock-star.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

În vizită la muzeul Porsche

Clădirea muzeului Porsche pare un extraterestru coborât din „Războiul lumilor“. Legătura cu povestea lui Wells se încheie însă aici. Dincolo de arhitectura futuristă se află 80 dintre cei mai impresionanți ani din istoria automobilului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum