Rezultate pentru "genti"

Crumpler Horror: o poveste de iubire între laptopuri și tablete

Crumpler a lansat o nouă colecție de genți pentru laptopuri cu compartimente dedicate pentru tablete. Numite în stilul atipic care a devenit o marcă a companiei, noile genți din colecția Horror vor fi disponibile începând cu această primăvară.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Designerul de genți Leonardo da Vinci

O schiță a unei genți desenate de Leonardo da Vinci a fost refăcută după 30 de ani de către curatorii Museo Ideale, muzeul din orașul natal al inventatorului italian. Se pare că pe lângă numeroasele planuri arhitecturale, schițe ale unor mașinării și opere de artă, inginerul renascentist avea și pasiunea proiectării accesoriilor de modă. „Pretiosa“ este unul dintre puținele desene păstrate.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Istoria genților care au schimbat cursul modei – Roberta di Camerino

Giuliana Camerino a dat tonul pentru designul genților de marcă din ultimii 50 de ani. Stilul ei unic nu doar că a precedat creațiile similare Gucci, Bottega Venetta sau Prada, dar le-a influențat până la identitate. Casa de modă Roberta di Camerino este „inventatoarea“ genților status, acompaniate de multe zerouri, dar asta într-o perioadă în care frumusețea conta mai mult decât succesul de marketing.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Colecția detaliilor – Roeckl 2011

Se spune că „frumusețea stă în detalii”, un stereotip prea simplu pentru a fi combătut și totuși îndeajuns de clar pentru a fi crezut. Pentru îmbrăcăminte, accesoriile sunt „detaliul“, iar compania germană Roeckl este unul dintre numele de luat în seamă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Freitag Switzerland: destinația finală a prelatelor de camion

“Cumpărăm prelate uzate de camion pentru confecţionarea de genţi…” – cam aşa ar suna anunţul fraţilor Markus şi Daniel Freitag, care şi-au transformat numele şi o idee ingenioasă într-o marcă de succes.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Protest împotriva normelor

Din când în când, nume proaspăt apărute pe piață contestă trecutul. Qwstion este unul dintre acele branduri, o marcă ce desființează ideea că gențile trebuie să aibă neapărat un model repetitiv pentru a fi „cool“.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Hard Graft

Dincolo de ferestrele unui atelier de design din Viena, doi creativi livrează genți de călătorie realizate după standardele manufacturierilor de modă veche. Hardgraft sunt „furnizorii accesoriilor de finețe“.

+ Citiți tot articolul Comentați acum