Rezultate pentru "gadget"

Sony prezintă Wonderbook, un accesoriu de realitate augmentată pentru Playstation

Cel mai nou accesoriu pentru consola de jocuri Playstation este o…carte. Folosită alături de camera video Playstation Eye și joystick-ul Move, Wonderbook plasează utilizatorul în mijlocul jocului prin realitate augmentată.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ecranul care te recunoaște după atingere

Un grup de cercetători au dezvoltat un ecran tactil capabil să facă diferența între utilizatori doar pe baza atingerii. Inovația e folosită pe moment în cadrul unor jocuri multiplayer simple, dar ar putea fi încorporată în obiecte inteligente care să se comporte diferit în funcție de persoana cu care interacționează.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung Optical Smart Hub – backup optic pentru tablete și telefoane

Optical Smart Hub combină o unitate de disc optică externă cu modulul wireless și permite utilizatorilor de smartphone-uri, tablete şi PC-uri să transfere conţinut de pe discuri optice pe dispozitivele lor. Aparatul poate fi conectat wireless la un smartphone sau tabletă pentru a face backup la fotografii, fişiere video sau contacte pe CD-uri sau DVD-uri, fără să fie nevoie de folosirea PC-ul sau a laptop-ului. Pentru utilizatorii care folosesc deja un access point şi se confruntă cu un semnal slab, unitatea funcționează și ca amplificator pentru semnalul Wi-Fi şi contribuie la extinderea conectivităţii în cadrul locuinţei. Unitatea optică este disponibilă pe piaţa locală începând cu aprilie 2012.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Project Glass – ecranul de smartphone se mută pe o lentilă de ochelari

Google a început astăzi testarea Project Glass, un sistem de realitate augmentată integrat într-o pereche de ochelari care, dacă va deveni realitate, are toate șansele să schimbe radical locul pe care tehnologia îl ocupă în viața de zi cu zi.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Pixul cu memorie digitală – Echo Smartpen

Scrisul de mână mai dă o ultimă luptă în fața omniprezentei tastaturi. Cel mai bun aliat îi este un pix care captează cu precizie orice notiță. Compania care dă utilitate digitală hârtiei se numește Livescribe, iar Echo este produsul ei cel mai valoros.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Backup hibrid – LaCie CloudBox

LaCie a anunțat joi un nou sistem de backup care securizează automat datele atât pe un hard-disk local conectat la rețea, cât și pe un server al companiei, “în nor”. CloudBox va avea o capacitate de 100GB și va fi disponibil începând cu luna iulie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nintendo prezintă a doua generație de Wii: jocuri HD și un nou controller cu touchscreen

Următoarea generație a consolei nintendo Wii se va numi Wii U și va folosi un controller cu un ecran amplu, de 6,2 inci, care va permite jucătorilor să aibă un meniu tactil suplimentar sau să mute acțiunea cu totul de pe televizor pe manetă. Consola a fost prezentată marți în cadrdul conferinței anuale E3.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Următorul PlayStation Portable se va numi PS Vita

Cea de-a doua generație a consolei Sony PlayStation Portable (PSP) se va numi PS Vita și va fi lansată global până la sfârșitul acestui an, într-o variantă cu conectivitate 3G și o variantă dotată doar cu WiFi, la un preț de pornire de 249 de euro.

+ Citiți tot articolul Comentați acum