Rezultate pentru "Fuji"

Fujifilm anunță X100S și X20

Fujifilm a anunțat două noi modele din gama X, care vin să continue tradiția aparatelor foto cu design retro și performanțe excelente lansate în urmă cu doi ani. Ambele aparate păstrează designul modelelor precedente, dar includ senzori noi și o serie de funcții îmbunătățite.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Fujifim X-Pro1 – un nou sistem de aparate foto compacte profesionale pe modelul camerelor clasice

Fujifilm a lansat luni un nou sistem de aparate de fotografiat compacte cu performanțe ultra-ridicate prin noul model X-Pro1. Construit integral din metal, pe modelul aparatelor de fotografiat clasice, noul sistem folosește un tip de senzor radical diferit de cei de pe piață, care promite o calitate a imaginii la fel de bună ca vârfurile de gamă ale liderilor pieței foto, Canon și Nikon.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Fujifilm X10: un nou compact retro cu performanțe de top

Fujifilm a anunțat joi modelul X10, un aparat de fotografiat compct cu un design retro și funcții avansate. Noua cameră folosește un senzor de dimensiuni obișnuite, dar oferă un obiectiv cu zoom optic manual 4X și o plajă largă de elemente de control manual.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Fujifilm lansează un aparat de fotografiat cu funcția de realitate augmentată

Fujifilm a lansat vineri un aparat de fotografiat capabil să identifice obiectivele turistice pe care le fotografiați. Modelul F600EXR folosește un cip GPS integrat și oferă îndrumări utilizatorilor către peste un milion de destinații pe care le are integrate în memorie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Fujifilm Finepix X100

Fujifilm X100 vine cu o idee care aproape că a dispărut din lumea fotografiei după apariţia camerelor digitale: un aparat robust, ergonomic, controlabil manual în cele mai mici detalii, cu o dimensiune mică şi o calitate excelentă a imaginii.

+ Citiți tot articolul Comentați acum