Rezultate pentru "Ferrari"

„Frumusețile” salonului auto de la Paris

„Mondial de l’Automobile” aduce sub același acoperiș tot ce are mai bun de oferit industria auto. Pentru acestă toamnă, din lista premierelor alegem cele mai frumoase apariții.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

F12 Berlinetta – cel mai puternic Ferrari al tuturor timpurilor

Ferrari prezintă la Geneva urmașul modelului 599 pentru care a ales numele F12 Berlinetta. Noua propunere în segmentul Gran Turismelor beneficiază de cel mai puternic motor din istoria producătorului – V12 de 740 CP – și accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,1 secunde!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Barcă de viteză cu suflet Ferrari – Arno XI

Ambiția unui antreprenor italian de a deveni cel mai rapid om pe apă a dus la un parteneriat de referință pentru istoria ambarcațiunilor de mare viteză. „Bolidul” plutitor Arno XI fabricat în 1953 rămâne cea mai rapidă barcă în categoria ei de greutate și are la bază un motor de peste 600 CP proiectat de celebrul Enzo Ferrari.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Supermașini pentru sezonul rece

Iarna este pretextul ideal pentru a justifica existența SUV-urilor cu sute de cai putere sub capotă. StyleReport.ro vă oferă topul performanțelor în materie de modele „masive” 4×4 care reușesc să genereze pe timp de iarnă același efect „WOW” pe care siluetele joase și decapotabile îl provoacă vara pe circuitele de viteză!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Upgrade pentru Ferrari California

Salonul auto de la Geneva va găzdui prezentarea noii versiuni Ferrari California a cărei greutate a fost redusă cu 30 kg, în timp ce puterea înregistrează un plus de 30 CP față de 2008 – anul premierei mondiale. California care acum dispune de 490 CP accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ferrari FF condus prin zăpadă de fostul campion WRC Markku Alen

Cel mai cunoscut producător de mașini sport din lume are de anul trecut și o soluție 4×4. Noul FF este primul model din istoria Ferrari cu tracțiune integrală iar clipul oficial demonstrează atât priceprea șoferului, dar și capacitatea mașinii de a merge pe drumuri acoperite complet de zăpadă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Povestea căluțului cabrat, spusă chiar de fondatorul companiei Ferrari

Enzo Ferrari, fondatorul celebrului producător auto cu același nume a povestit o singură dată proveniența calului cabrat de pe emblema bolizilor. Aparent, simbolul aparținea lui Francesco Baracca, unul dintre cei mai importanți piloți de avion din primul Război Mondial. Mai multe detalii puteți afla din filmul atașat articolului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremiera Salonului Auto de la Frankfurt: Mini, Bentley, Ferrari, Jaguar

Lista premierelor mondiale ce urmează a fi prezentate în septembrie la Frankfurt continuă. Toți producătorii se grăbesc să anunțe modele noi, puternice, dar și ecologice în același timp.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cum ar putea arăta mașina Ferrari a viitorului

Ferrari World Design Contest, a confirmat că viitorul mărcii Ferrari se reflectă într-un proiect hibrid, imaginat de trei studenți de la Universitatea Hongik din Seul. Juriul a fost condus de Luca di Montezemolo, președintele Ferrari și l-a inclus pe Paolo Pininfarina, președintele grupului Pininfarina, grup care modelează formele Ferrari încă de acum 6 decenii.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Eco-Supercars – soluții electrice pentru viitor

Pentru cine comentează senzațiile oferite de metodele alternative de propulsie, Stylereport are acum câteva dovezi capabile să demonstreze că spiritul sportiv al automobilelor nu va muri spânzurat de cablul care le leagă de priză. În cele ce urmează, vă prezentăm o serie de concepte supersport care se folosesc fie parțial, fie 100%, de motoare electrice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ferrari reinterpretat

Modelul FF oferă o nouă versiune a conceptului GT și reprezintă primul Ferrari din istorie cu tracțiune integrală. Lista inovațiilor se continuă cu motorizarea V12 GDI la care a fost cuplată o cutie de viteze cu 7 trepte de tip F1 cu două ambreiaje. La dispoziția clienților stau 660 CP și 683 Nm, putere suficientă pentru a asigura o accelerație de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde. Viteza maximă atinge 335 km/h iar consumul mediu, conform comunicatului oficial, nu depășește 15,4 l/100 km. Eficiența se regăsește și în emisiile de CO2, reduse cu 25% față de motorizarea V12 anterioară.

+ Citiți tot articolul Comentați acum