Rezultate pentru "expozitie"

Baselworld 2013, înainte de start

Basel se pregătește să găzduiască cea mai importantă expoziție anuală de orologerie, cu un centru expozițional redesenat și o serie de noutăți anunțate în avanpremieră. Baselworld, ediția 2013, își deschide porțile între 25 aprilie și 4 mai.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Expoziția mașinilor Bond

Muzeul Național al Automobilului de la Beaulieu, Marea Britanie, va găzdui până la sfârșitul anului cea mai amplă expoziție dedicată vehiculelor lui James Bond. „Bond in motion“ include 50 dintre mașinile apărute în filmele cu agentul 007, de la Aston Martin DBS, la iconicul AMC Hornet, dar și avioane, bărci, deltaplane sau scufundătoare folosite în episoadele seriei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mașinile domnului Fux – cele mai exclusiviste Rolls-Royce-uri din lume

Se spune că Rolls-Royce știe să transforme în realitate până și cele mai îndrăznețe ambiții ale clienților. Doar că există limite peste care imaginea sobră a mărcii nu poate trece. Nu și în cazul antreprenorului american Michael Fux. Dorințele sale estetice sunt acceptate și se transformă, de fiecare dată, în „teme de doctorat” pentru toată echipa Rolls-Royce.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ziua și noaptea în aceeași fotografie – Expoziția „Day to night“

Stephen Wilkes este un fotograf complet. Portofoliul său acoperă imagini sociale, fotografii pentru domeniul publicitar sau fotoreportaje emoționante. Dar una dintre cele mai interesante lucrări este expoziția de fotografii care surprind ziua și noaptea în aceeași cadru. Locul de desfășurare nu putea fi mai potrivit: adevăratul oraș al luminilor, New York.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Alexander McQueen – lord, huligan, romantic

“Îmi pasă de independenţa unei femei. Nu-mi place când arată naivă sau fragilă, vreau să fie mai puternică. Dacă un bărbat se duce la ea, atunci trebuie să aibă nevoie de curaj ca s-o abordeze. Nu-mi place să se profite de femei”, spunea Alexander McQueen, unul dintre cei mai spectaculoşi couturieri britanici din toate timpurile.

+ Citiți tot articolul Comentați acum