Rezultate pentru "experiente"

Noul Porsche Macan S – Costum de familist

Nimic din exterior nu te pregătește pentru intensitatea experienței din noul Macan S. Poartă sigla Porsche pe capotă, dar are profilul consacrat al mașinilor „de familie”.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bentley Continental GT – O vară perfectă

Există ceva magic legat de vară pentru că este, aproape fără excepție, anotimpul vieții perfecte.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nor – Cel mai romantic restaurant din București

Așezat la 136 de metri deasupra Bucureștiului, Nor este, în mod sigur, cel mai înalt restaurant din oraș. Doar că, ajuns sus, înălțimea devine doar un pretext.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Forte Arena – Magie sub cerul liber

În cea mai frumoasă destinație de vacanță din Sardinia, povestea continuă cu lansarea unui teatru de vară unic în lume. Arhitectura aparte, sonorizarea naturală și peisajul exotic transformă spectacolele în emoții și emoțiile în amintiri pentru toată viața.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

O altfel de Viena

Capitala Austriei are mult mai multe experiențe de oferit decât ceea ce se crede. Dincolo de plimbările clasice și de monumentele cunoscute, sunt încă zeci de motive pentru care merită să descoperi și să redescoperi frumusețea Vienei de fiecare dată când ai ocazia.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lamborghini Huracan – O poveste despre egocentrism

Ferruccio Lamborghini nu și-a dorit laurii curselor de F1, ci doar o mașină mai frumoasă și mai rapidă decât Ferrari, care să te facă să te simți centrul universului. Undeva, la București, 50 de ani mai târziu, visul său este cât se poate de real. Indiferent de cine se află la volan.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Visul unei nopți de iarnă

Este puțin probabil să crezi că e nevoie să ajungi până la Polul Nord pentru a descoperi plăcerea unui vis pe care, cu toții, l-am avut încă din copilărie. De când nu ai mai simțit că plutești?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Călătorie către „lacul poeților“ – Lake District

Considerată unul dintre cele mai frumoase locuri naturale din Anglia, „zona lacurilor“ abundă în peisaje fantastice cu dealuri, păduri, munți, văi și, evident, o rețea de 16 ape stătătoare care îi conferă farmecul proverbial. E unul dintre locurile perfecte pentru petrecut toamna și ideal pentru o vacanță în liniște.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Chiang Mai – în regatul celor un milion de câmpuri de orez

În nordul Thailandei, într-o regiune care în urmă cu un mileniu era numită Lanna, sau regatul celor un milion de câmpuri de orez, Chiang Mai este unul dintre cele mai frumoase locuri din Asia.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

webPR: Mai mult decât o cameră de hotel – confortul unei vacanțe în rulotă

Panorama pe care o oferă de la înălțime o cameră de hotel e, fără îndoială superbă, dar la fel de antrenantă ca un tablou în ulei. O rulotă oferă însă libertate de mișcare completă și confort sub același acoperiș. Cât de comodă poate fi o „caravană“ modernă? Avem câteva exemple care pot demonstra.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Edenul din Thailanda – Rayavadee Resort

Pe coasta Andaman din sudul Thailandei, există un resort turistic protejat de stânci înalte de calcar și întinderi de apă transparentă. La marginea parcului natural Krabi, Rayavadee este o stațiune la fel de frumoasă precum paradisul natural în care este găzduită.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Un altfel de festival al licuricilor – Tokyo Hotaru

În fiecare an, la începutul verii, Japonia sărbătorește una dintre cele mai interesante creaturi ale naturii: licuricii. Micile creaturi bioluminescente au reprezentat dintotdeauna o fascinație aparte, iar spiritul sărbătorii s-a întors anul acesta la Tokyo într-un mod spectaculos.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Pe o insulă, într-un ocean de flori – Luoping, China

În fiecare primăvară, în mica provincie chineză Luoping se întâmplă un eveniment pe cât de comun, pe atât de impresionant: mii de hectare de rapiță înfloresc și dau naștere unui peisaj incredibil.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Culoare în slow-motion – festivalul Holi filmat la 2500 de cadre pe secundă

Festivalul hindus Holi este sărbătorit de milioane de oameni printr-un ritual ce implică aruncarea de prafuri colorate și parfumate, într-o “luptă” ce simbolizează exuberanța primăverii.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Red Bull Stratos: sărituri de dincolo de cer

Până în prezent, numărul persoanelor care au sărit cu parașuta de la o altitudine de peste 30 de kilometri este extrem de mic. Urcarea aproape de limita spațiului cosmic, este extrem de dificilă, iar coborârea “directă”, cu parașuta, este considerată extrem de riscantă chiar și de parașutiști militari antrenați. În luna martie o echipă va încerca să bată recordul actual, de 31,333 metri, și să marcheze unul nou: prima persoană care a zburat cu o viteză supersonică folosind doar forța gravitațională.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Primul parc stereoscopic de distracții din lume – 4D Live Park

Pasul următor de la superproducțiile tridimensionale americane a fost făcut în Coreea în cadrul primului parc 4D din lume. Live Park 4D World Tour îmbină controlul oferit de Xbox Kinect cu holograme și proiecții cvadrimensionale, fiind practic un enorm joc, perfect controlabil de către fiecare dintre utilizatori.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Vacanță la începutul mileniului I: Grotte de la Civita

Noțiunea de hotel cotat cu cinci stele evocă fie imagini ale unor clădiri futuriste fie opulența palatelor regale vest-europene. Cu îndeajuns de multă răbdare experiența premium poate fi mutată însă cu aproape 1800 de ani în urmă, într-un oraș care respiră istorie prin fiecare por. Sextantio Grotte de la Civita nu oferă nici mobilier acoperit în aur și nici lux covârșitor, ci doar posibilitatea de experimenta o fărâmă din viața strămoșilor de mii de ani ai italienilor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Carnavalul de la Rio, văzut din perspectiva unui gigant

În lumea fotografiei, există un sistem optic numic tilt-shift care permite crearea unui efect de miniaturizare extrem de spectaculos. Cu cât efectul este aplicat unor obiecte mai mari, cu atât rezultatele sunt mai spectaculoase. Oamenii devin asemănători unor figurine Lego, iar peisaje altfel grandioase par construite de un pasionat de bricolaj foarte talentat. Vă invităm să vedeți cum arată Carnavalul de la Rio din această perspectivă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Plutind de-a lungul Amazonului

Un vas de 45 de metri pare a fi cea mai comodă alternativă pentru explorarea fluviului Amazon. Boutique-hotelul plutitor oferă ferestre enorme în fiecare dintre camere, excursii pentru descoperirea obiceiurilor și culturii incașe precum și o prezentare a gastronomiei locale cu accente gourmet.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Experiențe personale: cum am fugit de ger pe Costa del Sol

26 de grade Celsius, palmieri, păsări exotice. Stau cu o cană de vin fiert în mână privind ninsoarea de afară și îmi aduc aminte că acum mai puțin de o luna purtam pantaloni de in și sandale. Am avut parte, în plină iarnă, de una dintre cele mai frumoase (și calde) vacanțe de până acum. Costa del Sol.

+ Citiți tot articolul Comentați acum
Page 1 of 41234