Rezultate pentru "Elvetia"

Porsche Panamera Turbo Executive – Sport și praf de copt

Panamera Executive, o limuzină mai lungă cu 15 cm față de versiunea standard, vine cu un plus de spațiu și ai crede că vrea să concureze “puțin” cu S Class-ul alungit. Pasagerii din spate primesc mai mult loc la picioare, dar are răsfățul lor vreo legătură cu nevoia de perdeluțe sau pernuțe?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Alfa Romeo Giulietta Sprint – O gură de aer italian

Despre automobilele italiene se pot face multe critici dar niciodată nu va fi un reproș lipsa de personalitate. Alfa Romeo se poate lăuda, încă, cu un temperament care te duce cu gândul acolo sus, acolo unde “niște mașini roșii” bântuie vise și transformă bărbații în copii.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Porsche Panamera 4 – Povestea unui 911 cu patru locuri

În mod teoretic aproape toate versiunile 911 au patru scaune dar asta nu înseamnă că și pot transporta patru pasageri. Din acest motiv a fost nevoie de Panamera iar rezultatul este mai aproape de 911 decât ai crede înainte de a ajunge la volan.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Hotel Review: Badrutt’s Palace St. Moritz – Simbolul turismului elvețian

Badrutt’s Palace a fost inaugurat într-o vreme în care turiștii aduceau cu ei la fiecare sejur mobilierul pe care aveau să-l folosească. Telefonul nu exista, iar calea ferată era considerată o invenție modernă. Același hotel s-a păstrat timp de 120 de ani o instituție a turismului de bună calitate. StyleReport.ro urmărește ce înseamnă servicii nobile în epoca modernă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

În antiteza rusticului vânătoresc – Chalet Béranger

Majoritatea cabanelor montane, mai ales cele din locuri izolate, folosesc un limbaj de design destul de puțin sofisticat, bazat pe utilizarea lemnului pentru decorațiuni și elemente funcționale. Deși este un stil eminamente funcțional, adesea rusticul cade în kitsch și este departe de a oferi o experiență pozitivă iubitorilor de arhitectură modernă. Chalet Béranger este exact opusul, un spațiu modern și extrem de frumos în izolarea Alpilor Elvețieni.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ski și SPA a la Suisse – Chalet RoyAlp, Villars-sur-Ollon

Chalet RoyAlp este unul dintre cele mai noi hoteluri deschise în VIllars-sur-Ollon, Elveția, una dintre cele mai apreicate zone pentru sporturile de iarnă. Situat în satul Villars-sur-Ollon, hotelul este construit în stil clasic elvețian și oferă acces la peste 125 de kilometri de pârtii de ski în imediata vecinătate.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Moștenirea galeză a Alpilor Elvețieni – hotel The Cambrian

Numit inițial Grand Hotel Regina, The Cambrian a fost fondat în satul Adelboden, în sudul Elveției, în urmă cu mai bine de un secol de către un lord britanic. Unul dintre primele hoteluri destinate montaniarzilor, The Cambrian a fost renovat recent pentru a oferi cele mai înalte standarde, dar a păstrat moștenirea galeză a fondatorului său.

+ Citiți tot articolul Comentați acum