Rezultate pentru "editie limitata"

illy Art Collection colaborează, în premieră, cu un artist din România

Andrei Măceșanu a fost ales de illy să deseneze ambalajul a 20.000 de cutii de cafea care se vor distribui, în România, anul viitor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sevenfriday în lupta cu autismul

Producătorul de ceasuri Sevenfriday a lansat două ediții limitate cu misiunea de a sprijini copii cu autism. Fiecare model, ce urmează a fi produs în 100 de piese, se inspiră ca design din imaginea a două dintre cele mai active fundații din lume, Prior’s Court din Marea Britanie și Micah’s voice din Statele Unite.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Rolls-Royce – Ediție limitată pentru Jocurile Olimpice 2012

Rolls-Royce a marcat închiderea Jocurilor Olimpice de la Londra prezentând o ediție exclusivistă de 3 noi modele Phantom Drophead Coupe. Pentru prima dată în istoria de 108 ani, echipa de personalizare a producătorului britanic a modificat logo-ul tradițional „R-R” dând naștere unor exemplare „spectaculoase”. Cele trei cabriolete albe și-au făcut apariția în cadrul ceremoniei de închidere a Olimpiadei transportând fiecare câte un artist din spectacol. În noua siglă proiectată special pentru ediția limitată, voalul statuetei „Spirit of Ecstasy” este înlocuit cu drapelul britanic, iar pe volan și în centrul roților au fost amplasate elemente specifice Olimpiadei – o coroană de lauri și o torță, respective cuvintele „Londra 2012” și motto-ul „Citius, Altius, Fortius”.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ceasul celui mai bun fotbalist din lume

Pentru a marca cele patru decenii de la lansare, modelul Royal Oak a fost prezentat în două ediții speciale de platină dar acum el este asociat și cu cel mai prolific fotbalist al momentului. Leo Messi, un admirator al Audemars Piguet, a fost cooptat și consultat pentru obținerea unui cronograf automatic ce urmează a fi produs în ediție limitată de 1000 de piese. Royal Oak Leo Messi poate fi comandat în trei versiuni ce diferă în funcție de combinația de materiale din care este realizat. Față de modelul normal, ediția limitată Leo Messi are în premieră o caracasă cu diametru mai mare, de 41 mm, curea din piele în loc de brățara metalică, un cadran simplificat și folosește tantalum, un material folosit foarte rar în industria ceasurilor.      

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Expoziția ceasurilor în ediție limitată – Galt Orologerie Elvețiană

Ideea unicității suscită pasiunea colecționarilor din orice domeniu. Pentru lumea orologeră edițiile limitate sunt echivalentul vinurilor rare sau al unui tablou câștigat într-o licitație de artă. O investiție pasională cât și una financiară, piesele rare pot fi studiate în București în cadrul magazinelor Galt Orologerie Elvețiană.

+ Citiți tot articolul Comentați acum