Rezultate pentru "eco"

Bijuterii din lemn după o idee prețioasă

Designerul Vanessa Chew creează bijuterii a căror valoare nu se măsoară în carate ci în originalitatea soluțiilor de asamblare: resturi de lemn, lână, lipici non-toxic și ulei natural.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

BMW prezintă i8 Spyder Concept

Bazat pe conceptul i8 prezentat anul trecut, BMW a lansat varianta decapotabilă a aceleiași mașini. Pe numele său întreg i8 Concept Spyder are un acoperiș modular format din două părți și câteva îmbunătățiri subtile ale designului. Conform specificațiilor, conceptul este propulsat de combinația dintre un motor pe benzină de litraj mic și unul electric cu o putere totală de 354 CP. I8 Spyder accelerează de la 0 la 100 km/h în 5 secunde și poate funcționa în regim exclusiv electric pe o distanță de cel mult 30 km. Timpul de încărcare al bateriei este de o oră și 45 de minute. Din Gama BMW i au mai fost prezentate până acum modelele i3 și i8.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Economie fără compromisuri la condus – Test BMW 520d Efficient Dynamics

Am condus trei zile cea mai economică versiune a noului BMW Seria 5 pentru a ne convinge dacă o limuzină de clasă mare chiar poate să consume în medie 4,5 l/100 km. Și nu prin compromisuri supărătorare. Dimpotrivă, folosind o interpretare captivantă a ideii de eficiență.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

A treia generație smart Electric Drive va avea o autonomie de 140km

smart Electric Drive este aproape de versiunea de serie. Noul model se folosește de un motor electric de 75 CP și pentru prima orară în procesul de dezvoltare, viteza maximă depășește pragul de 120 km/h! Autonomia a fost de asemenea îmbunătățită – 140 km în regim urban!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Greenline Hybrid – Navigație cu emoție electrică

Greenline Hybrid redefinește ideea de navigație pentru bărcile cu motor. Oferă o arhitectură nouă și posibilitatea propulsării exclusiv electrice. Bateriile se încarcă la mal sau prin intermediul panoului solar de deasupra cabinei. Totul pentru un viitor mai curat.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Eco-Supercars – soluții electrice pentru viitor

Pentru cine comentează senzațiile oferite de metodele alternative de propulsie, Stylereport are acum câteva dovezi capabile să demonstreze că spiritul sportiv al automobilelor nu va muri spânzurat de cablul care le leagă de priză. În cele ce urmează, vă prezentăm o serie de concepte supersport care se folosesc fie parțial, fie 100%, de motoare electrice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Voltitude, bicicleta electrică pliabilă Swiss Made

Voltitude inovează conceptul clasic al bicicletei electrice prin intermediul unui sistem inteligent de pliere. Cu o rază de acțiune de până la 52 km și o viteză maximă de 25 km/h, Voltitude poate fi făcută suficient de compactă pentru a fi luată aproape oriunde.

+ Citiți tot articolul Comentați acum