Rezultate pentru "dslr"

Canon lansează EOS 100D, cel mai mic dSLR din lume

Canon a lansat un nou model din gama EOS, ca alternativă la aparatele mirrorless de pe piață. EOS 100D este cel mai mic și mai ușor aparat dSLR din lume și include toate beneficiile de performanță ale camerelor reflex, într-un pachet ceva mai mare decât un aparat compact.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

D7100: un nou body semiprofesionist de la Nikon

Nikon a lansat un nou vârf de gamă pentru seria de aparate cu senzor APS-C, modelul D7100. Noua cameră integrază un senzor de 24 de megapixeli și promite imagini mai clare decât generațiile precedente, mulțumită înlăturării filtrului low-pass din fața senzorului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sony lansează în România camera foto α57, cu viteză de 12 cadre pe secundă

Sony lansează în România noua cameră foto SLT α57 cu oglindă semitransparentă și senzor de 16 megapixeli, care permite fotografierea rapidă cu 12 cadre pe secundă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Canon 5D Mark III – o legendă reeditată

Noul aparat de fotografiat Canon 5D Mark III continuă pe urmele generației precedente, într-o carcasă aproape identică, dar cu un senzor complet nou și cu o serie de funcții care îl duc la un cu totul alt nivel.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Nikon D800: 36 de megapixeli și capabilități video avansate

Nikon a anunțat marți modelul D800, cu o rezoluție de 36 de megapixeli, cea mai mare din lume pentru o cameră foto în formatul de 35mm. Noul aparat oferă un senzor Full Frame, cu aceeași suprafață cu cea a unui clișeu de film clasic, și oferă o serie de funcții avansate de înregistrare video.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Gama de aparate foto Sony pentru utilizatori avansați, disponibilă în România

Sony își conturează oferta de aparate foto în jurul unor recorduri pe piața de profil: NEX-5N oferă cea mai rapidă fotografiere, NEX 7, senzorul cu cea mai mare rezoluție, iar camerele foto α 65 și 77 cel mai rapid mod de fotografiere în rafală din lume. De la sfârșitul lunii septembrie produsele vor fi disponibile, pe rând și pe piața din România.

+ Citiți tot articolul Comentați acum