Rezultate pentru "dormitor"

(P) Hästens – secretul celor mai bune paturi din lume

În peste un secol de existență, o companie suedeză a dezvoltat o adevărată obsesie pentru somnul sănătos și comod. La fel cum industria auto, ceasurile haute horlogerie sau moda au superlativele lor, Hästens reprezintă maximum de calitate pe care îl poate atinge un pat. Acum, prezent și în România.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Design și ecologie – Mazzali

Mazzali a pornit, la fel ca multe alte companii locale, la începutul anilor ’60 într-un oraș din nordul Italiei. Jumătate de secol mai târziu, firma încă explică despre cum se îmbină mobilierul de calitate, un design impresionant și atenția pentru mediu în industria italiană de design.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ohea, patul care se face singur

O companie din Spania rezolvă o problemă presantă a somnoroșilor de pretutindeni. În doar 50 de secunde, datorită unor sisteme automate, patul inteligent este capabil să aranjeze singur așternuturile și pernele, ca și cum nimeni nu ar fi dormit în el până atunci.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Magicienii italieni ai fierului forjat – Ciacci

Un producător italian de mobilier din fier forjat și-a extins oferta în toate direcțiile în care ceilalți nu au îndrăznit. Ciacci are un fel aparte de a aborda metalul, un mod unic de prelucrare care îndepărtează ideea că fierul este un element de design interior rece și impersonal.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Designul cu mesaj – H220430

Designul modern poate fi interpretat ca limbajul de comunicare ideal. Nu are nevoie de traduceri sau explicații suplimentare și este înțeles de la o singură privire. H220430, un atelier de design din Japonia, crează piese de mobilier după această idee.

+ Citiți tot articolul Comentați acum