Rezultate pentru "Dior"

Istoria Dior prin ochii actriței Marion Cotillard

Ce se întâmplă în atelierele uneia dintre cele mai titrate mărci haute-couture franceze? Cum se stabilesc noile direcții, care este logica după care se îmbină prezentul și trecutul? Dior a realizat un „web-documentar“ în care își prezintă cele mai intime secrete creative. Seria de 7 filme redescoperă marca prin ochii actriței franceze Marion Cotillard.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Reinventarea haute couture – un nou designer Dior

După un scandal deloc flatant, casa de modă Dior a fost nevoită să renunțe la extravagantul John Galliano. A fost înlocuit de Raf Simmons, un designer belgian pe care întreaga industrie l-a primit cu brațele deschise. Prima proba în calitate de head of design: colecția haute couture Dior toamnă-iarnă 2012.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Tendințe pentru toamnă-iarnă 2012

Calendarul de modă pentru sfâșitul anului 2012 pare o reaplicare a unor trend-uri deja cunoscute. Imprimeurile, decorațiunile sau influențele orientale sunt abordări acoperite într-un fel sau altul de sezoanele trecute. Chiar și așa, se simte o vibrație nouă în moda anului 2012.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Inspiration Dior: Haute couture la Muzeul Pușkin din Moscova

Pe fundalul operelor de artă impresioniste de la Muzeul Pușkin din Moscova, casa de modă Dior prezintă o expoziție care trece prin cele mai importante momente din istoria mărcii. Ansamblul prezentat include piese clasice ale colecțiilor Dior, dar și instalații multimedia avangardiste, cum ar fi o orgă a aromelor și o alegorie egipteană bazată pe parfumul J’Adore.

+ Citiți tot articolul Comentați acum