Rezultate pentru "difuzor"

Bowers&Wilkins lansează un nou sistem surround de înaltă fidelitate

Producătorul de echipamente audio Bowers&Wilkins a lansat un nou sistem de sunet surround 5.1 optimizat pentru sisteme home-cinema BluRay, cu un nivel extrem de ridicat al calității redării acustice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

JMC Soundboard – difuzoare cu suflet de chitară

JMC Soundboard este o boxă diferit de majoritatea modelelor de pe piață: în locul unei incinte acustice care să reflecte sunetul unui difuzor, Soundboard folosește o placă din lemn de rezonanță, de acelați tip cu cel folosit de lutieri, care este făcută să vibreze pentru a reproduce sunetul.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bang&Olufsen au lansat primul lor difuzor portabil pentru iPhone și iPod

Bang&Olufsen a lansat o nouă familia de produse, numită B&O Play. Primul membru al noii serii este difuzorul portabil compatibil Apple AirPlay Beolit 12. Cu o greutate de doar 2,8 kg și o autonomie de până la opt ore, în condițiile unei puteri de 120W a difuzoarelor, Beolit 12 are un design minimalist ce are toate șansele să devină un nou clasic Bang&Olufsen.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Punct, multi-punct – arborele acustic Elipson

Majoritatea sistemelor de sunet vin în configurații stereo sau surround, cu o motivație logică – sunetul are anumite caracteristici care sunt redate în cel mai plăcut și fidel mod de aceste ansambluri. Până acum, configurația arborescentă nu a fost folosită foarte des, dar producătorul francez Elipson a ales această structură pentru a crea un “vector de emoție muzicală” ca nici un altul.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Focal Audio lansează sistemul de birou XS Book

Cunoscut mai ales pentru seria sa de difuzoare ultra-performante Utopia, producătorul francez de sisteme de sunet Focal a lansat o nouă serie de difuzoare pentru computere. Numite XS Book, noile boxe promit să ofere în egală măsură un design elegant și performanțe excelente.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Sistem de sunet cu efect „WOW“ – Audio Pro Addon Four

Cu un total de 54 wați, Audio Pro Addon Four oferă surplusul de putere audio ideal pentru un televizor sau un laptop. Finisajele excelente, calitatea sunetului și posibilitatea de folosire fără fir venită ca bonus le recomandă ca o primă opțiune în piața difuzoarelor de gen, la un preț extrem de avantajos.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) AudioPro Living – mai mult decat un simplu sistem de sunet fara fir

In cazul sistemelor de sunet wireless, beneficiile imediate sunt clare: renuntati la o parte din fire si capatati libertatea de a va pozitiona boxele aproape oriunde. In cazul colectiei Audio Pro Living, lucurile bune nu se opresc in nici un caz la atat de putin.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bose lansează două noi sisteme audio cu sunet surround virtual

Bose, unul dintre cei mai respectați producători de echipamente audio de înaltă fidelitate, a prezentat două noi sisteme audio cu sunet surround virtual. Spre deosebire de sistemele clasice, care folosesc cinci sau mai multe difuzoare poziționate în jurul ascultătorului, soluția Bose folosește un singur difuzor, care ”proiectează” sunetul în așa fel încât utilizatorul îl percepe cu o senzație de spațialitate similară unui sistem 5.1.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) AudioPro LV2 – stereo wireless la superlativ

AudioPro LV2, cu o putere totală de 100 de watti și toate avantajele unui sistem de sunet fără fir, este o propunere foarte interesantă pentru cei care caută un sistem stereo HiFi care să poată fi folosit atât de pe computer, cât și din orice altă sursă de sunet.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Audiopro LV1 – boxa hi fi fără fir

Boxele wireless Audiopro fac o promisiune simplă: calitate hi fi a sunetului, fără nevoia unui fir roșu-negru. Cât de departe funcționează, care sunt performanțele unui astfel de sistem și cât de fiabil se dovedește, puteți citi în testul StyleReport.ro

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sonos – HiFi prin WiFi

Sonos a fost încă de la lansare unul dintre cele mai inovatoare și proaspete concepte din industria Hi-Fi. Cu câțiva ani înaintea standardelor DLNA sau Apple AirPlay, Sonos oferea sisteme audio care puteau distribui conținut dintr-o bibliotecă muzicală într-o întreagă clădire, cu posibilitatea de a crea zone separate, fiecare cu propria coloană sonoră.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Retro-futurism german – Avantgarde Acoustic

Un difuzor tip pâlnie acționează la fel ca o lupă asupra sunetului: totul este scos în evidență, de la cele mai armonioase tonuri, la cele mai mici defecte. Avantgarde Acoustic este unul dintre cei mai importanți constructori de boxe de acest tip, dar, în loc să aibă un design retro, difuzoarele produse de ei par aduse din viitor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

MBL Radialstrahler – revoluția sunetului sferic

În limba germană, Radialstrahler înseamnă “a emite un semnal circular”, iar acesta este principiul după care sunt construite difuzoarele companiei germane. Tehnologia nu folosește difuzoare convenționale, în care vibrațiile unei membrane sunt amplificate în interiorul unei incinte acustice, ci un sistem ovoidal format din mai multe lamele care pulsează.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Concertul fără fir: cum funcționează boxele wireless?

Ani la rândul am așteptat cu interes dispariția cablurilor care ne ocupă podelele, ne acoperă pereții și așteaptă pe stâlpii orașului ca lianele din jungla amazoniană. Firul negru-roșu se pregătește de dispariție. E momentul boxelor wireless. Dar calitatea sunetului poate ține pasul?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Difuzorul invizibil – Ferguson Hill

Difuzoarele Ferguson Hill folosesc poate cea mai simplă metodă de a difuza sunetul: o “pâlnie” acustică, același sistem pe care il foloseau gramofoanele de la începutul secolului al XX-lea. Cu un design ultra-minimalist, definit de lobul acustic transparent de mari dimensiuni, modelul FH001 este de înălțimea unui om, dar nu ocupă, vizual, decât extrem de puțin spațiu.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

MAS 102 stereo de la Harman Kardon

Microsistemul MAS 102 este înșelător prin dimensiunile sale mici: cu două difuzoare de 65 de watti fiecare și opt intrări digitale și analogice, inclusiv două porturi USB, ansamblul Harman Kardon oferă un pachet echilibrat pentru oricine caută un sistem audio stereo de bună calitate.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bowers&Wilkins Zeppelin Air

Construit în forma unui dirijabil, Zeppelin Air de la Bowers&Wilkins este, probabil, cel mai avansat difuzor pentru ipod-uri şi iphone-uri din lume. Construit parţial din fibră de sticlă, sistemul de sunet a fost primul compatibil cu noul standard wireless Apple AirPlay, care permite oricărui PC, Mac, iPhone sau iPad să transmită semnal audio fără fir.

+ Citiți tot articolul Comentați acum