Rezultate pentru "desktop"

Sony lansează un computer de birou cu utilizare orizontală și un hibrid ultrabook-tabletă

Sony a anunțat astăzi la salonul IFA Berlin 2012 un nou computer de birou care poate fi utilizat în mod orizontal. Modelul integrează un display tactil optimizat pentru Windows 8 și a for prezentat alături de un nou portabil hibrid ultrabook-tabletă numit Vaio Duo 11.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung lansează primele computere desktop cu Windows 8

Samsung a lansat o noua game de computere desktop all-in-one la salonul de tehnologie IFA Berlin 2012, primele bazate pe noul OS Microsoft Windows 8 din portofoliul companiei. Dincolo de dotarile tehnice, noile calculatoare ofera un nou sistem de control bazat pe gesturi.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

WWDC 2012: primul MacBook Pro cu RetinaDisplay și carcasă ultra-subțire

WWDC 2012, conferința anuală a dezvoltatorilor pe platformele Apple, ar putea aduce o reînnoire compleră a gamei Macintosh, plus o nouă generație a sistemelor de operare OS X și iOS.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

HP Z1 – cel mai puternic all-in-one

Bazat pe un procesor Intel Xeon de nouă generație, noul HP Z1 este suficient de puternic pentru proiectare CAD și simulări computerizate complexe, dar nu ocupă mai mult spațiu decât un desktop all-in-one convențional.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

HP Omni 27 – un nou desktop multimedia integrat de 27 de inci

HP a anunțat miercuri un nou computer de birou în format integrat, cu o diagonală de 27 de inci și display non-tactil. Numit Omni 27, calculatorul este construit în jurul unui display FullHD și a unui procesor Intel Core i5 la 2,5Ghz.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung lansează un nou rival pentru iMac

Samsung a lansat un nou computer all-in-one, cu un desing minimalist elegant și un display integrat de 23 de inci. Noul computer, parte a Seriei 7, este construit din aluminiu și pare a fi parte integrată din efortul companiei de a ocupa o poziție importantă pe piața calculatoarelor premium.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Apple iMac 2011

Apple a lansat marți o nouă generație a calculatoarelor de birou iMac. Cu același design ca și seria precedentă, modelele 2011 aduc o nouă generație de procesoare Intel Core și sunt compatibile cu standardul de transfer ultra-rapid ThunderBolt.

+ Citiți tot articolul Comentați acum