Rezultate pentru "cronograf"

Tag Heuer Mikrogirder 2000, ceasul cu 7 milioane de bătăi pe oră

Nu există nici un motiv pentru care o persoană obișnuită ar avea nevoie să măsoare a 2000-a parte a unei secunde. Cu atât mai mult, cu ajutorul unui ceas mecanic. Și atunci de ce e un concept precum Mikrogirder 2000 atât de fascinant?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Pasiunile retro ale lui Baume et Mercier Capeland

Curentul vintage pare a fi mai mult decât o simplă modă trecătoare. Pentru 2012, Baume et Mercier a anunțat apariția unui nou model Capeland, cronograf modern inspirat de un ceas de aviator al anilor ’40. Trecem în revistă similaritățile, explicăm deosebirile.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Odiseea spațială a primului ceas ajuns pe Lună – Omega Speedmaster

Pornit ca unul dintre multele modele sportive ale Omega, Speedmaster a ajuns acolo unde nici un ceas n-a mai fost vreodată. Același ceas a participat la evitarea dezastrului Apollo 13, întâlnirea istorică Apollo-Soyuz, dar cu toate astea, în memoria tuturor rămâne „The Moonwatch“, primul ceas purtat pe Lună.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Viața unei legende a ceasurilor de la naștere la reeditare – TAG Heuer Monaco

Pentru un timp actorul Steve McQueen a renunțat la obișnuitele ceasuri Rolex pe care le purta pentru un model cu cadran albastru și design memorabil. TAG Heuer Monaco s-a întors!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Premieră mondială – primul ceas cu carcasă din fibră de carbon

Cercetarea în orologeria elvețiană e adeseori la fel de serioasă precum cea din armată sau domeniul medical. Hublot a reușit să „îmblânzească“ un material rar în lumea ceasurilor. King Power Cathedral e primul ceas din lume fabricat din fibră de carbon.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Hublot King Power Red Devil – noul ceas oficial Manchester United

Sir Alex Ferguson a prezentat noua versiune a ceasului oficial al „diavolilor roșii“: primul Hublot care are pe cardran fire de iarbă adevărate de pe Old Trafford.

+ Citiți tot articolul Comentați acum