Rezultate pentru "concept"

Commodity: arome, click-uri, evoluție

Parfumeria este un business în care, cel mai adesea, tradiția înseamnă totul. O companie californiană vrea să schimbe acest lucru și să mute puterea și deciziile în mâna consumatorilor, printr-un proiect Kickstarter.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

BMW face pasul spre Seria 4

Întrerupând o tradiție de generații, BMW a decis să lanseze noul Seria 3 Coupe și Cabrio sub numele propriu de Seria 4. Primul indiciu, BMW Seria 4 Concept Coupe, ce urmează a fi prezentat la Detroit, în ianuarie 2013, lasă să se întrevadă și o identitate estetică aparte.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremieră Paris 2012: Noutățile premium de la salonul auto

Goana după glorie împinge producătorii auto să își promoveze noutățile înainte ca primul vizitator să fi ajuns în Centrul expozițional de la Paris. StyleReport trece în revistă tot ce s-a anunțat în segmentul premium pentru „Mondial de l’Automobile”, 29 septembrie – 14 octombrie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mulsanne Convertible Concept, cea mai luxoasă decapotabilă Bentley

Producătorul britanic Bentley și-a anunțat intenția de a intra în clasa super-cabrio cu un model construit pe platforma celei mai mari limuzine din ofertă, Mulsanne. Conform comunicatului oficial, noua creație urmărește să devină cel mai elegant și sofisticat cabriolet din lume, oferind un motor puternic și confort pentru patru pasageri. În interior, designul va fi inspirat de lumea ambarcațiunilor rapide. Mulsanne Convertible continuă tradiția Bentley pentru decapotabile ce datează din 1919. În prezent, în gamă sunt oferite două modele cabrio, Azure și Continental GTC, iar princpialul concurent este Rolls-Royce Drophead Coupe.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Infiniti Louis Vuitton și Citroen Lacoste – Colaborări între designeri de modă și producători de mașini

Colaborările dintre producătorii de automobile și designerii de modă primesc întotdeauna atenția pasionaților de mașini dar și a amatorilor de accesorii exclusiviste. Proiectele comune sunt de cele mai multe ori produse în ediții limitate și de fiecare dată surprind prin modul original de personalizare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum