Rezultate pentru "concept auto"

Studioul de design Bertone sărbătorește 100 de ani de Aston Martin

Faimosul carosier italian Bertone arată la Geneva un model unicat pe care l-a construit pe platform coupe-ului cu 4 uși Rapide. Proiectul botezat „Jet 2+2” a fost comandat de un colecționar și marchează un secol de la înființarea Aston Martin.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Audi A3 e-tron – conceptul care anunță noile modele electrice

Salonul auto de la Geneva va prilejui prezentarea oficială a prototipului A3 e-tron a cărui propulsie de tip plug-in hybrid oferă 204 CP și o accelerație de la 0 la 100 km/h în 7,6 secunde. Consumul mediu anunțat nu depășește 1,5 l /100 km.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

SUV-ul viitorului – Ener-G-Force

Atunci când a văzut pentru prima dată lumina zilei, în 1979, Mercedes-Benz G-Class a fost proiectat ca o mașină militară. La scurt timp a fost dezvoltată și versiunea civilă, dar compania își pune acum o întrebare esențială pentru viitorul modelului. Va mai exista G-Class în 2025? Mașina concept Ener-G-Force ne dă motive să credem că da.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Jaguar prezintă conceptul unei bărci de viteză

Odată cu noul model XF Sportbreak, Jaguar a prezentat și prima sa barcă de viteză. Conceptul desenat de aceiași designeri care se ocupă de proiectarea mașinilor britanice pune accent pe capacitățile de finisare ale constructorului britanic și amintește prin detalii de trecutul mărcii.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremieră Paris 2012: Noutățile premium de la salonul auto

Goana după glorie împinge producătorii auto să își promoveze noutățile înainte ca primul vizitator să fi ajuns în Centrul expozițional de la Paris. StyleReport trece în revistă tot ce s-a anunțat în segmentul premium pentru „Mondial de l’Automobile”, 29 septembrie – 14 octombrie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mercedes-Benz Concept Style Coupe – redefinirea conceptului Sport Coupe

Mercedes-Benz va prezenta la Salonul auto de la Beijing un prototip în care înglobează noua imagine de marcă în materie de sport, un model de tipul lui CLS dar cu dimensiuni mai mici.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Conceptul mașinii zburătoare prinde viață cu adevărat

Conceptele de mașini zburătoare au mers aproape în întregime spre direcția automobilelor cu aripi. PAL-V, o companie olandeză, nu numai că nu anunță un simplu concept, dar duce dezvoltarea într-o direcție cu totul nouă: primul automobil-giroplan perfect viabil.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Un sfert de secol de revoluție moto: conceptul Frog Rana

Numele Frog Design se confundă deseori cu evoluţia designului Apple din anii ‘80. Mai puțin cunoscut, dar poate mai important, este impactul prototipului de motocicletă FZ 750 Rana, construit de studio în 1985.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

BMW prezintă i8 Spyder Concept

Bazat pe conceptul i8 prezentat anul trecut, BMW a lansat varianta decapotabilă a aceleiași mașini. Pe numele său întreg i8 Concept Spyder are un acoperiș modular format din două părți și câteva îmbunătățiri subtile ale designului. Conform specificațiilor, conceptul este propulsat de combinația dintre un motor pe benzină de litraj mic și unul electric cu o putere totală de 354 CP. I8 Spyder accelerează de la 0 la 100 km/h în 5 secunde și poate funcționa în regim exclusiv electric pe o distanță de cel mult 30 km. Timpul de încărcare al bateriei este de o oră și 45 de minute. Din Gama BMW i au mai fost prezentate până acum modelele i3 și i8.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bentley a anunțat conceptul primului său SUV, EXP 9 F

Bentley prezintă la Geneva prototipul primului SUV din istoria mărcii. EXP 9 F reinterpretează designul deja consacrat al limuzinelor Mulsanne și Continental pe care îl suprapune unui motor W12 de 6.0l, bi-turbo, capabil să livreze 600 CP. Deși este prezentat doar cu titlu de concept, apariția unui SUV Bentley nu este deloc exclusă în viitorul apropiat.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Concept: primul avion privat supersonic silențios ar putea începe zborurile în 2014

Un proiect de avion supersonic de mici dimensiuni ar putea intra în faza de teste în anul 2014, cu o viteză de croazieră de 1,8 Mach (~2200 km/h), aproape dublul vitezei sunetului, și o capacitate de până la 12 pasageri.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Volvo Concept You – o lecție de design scandinav

Concept You aduce în discuție silueta și tehnologia viitoarei limuzine de clasă mare din colecția Volvo. Designul exclusivist la care contribuie mai multe companii din afara industriei auto este dublat de display-uri cu funcție touch-screen care afișează informații diferite în funcție de cine și de cât timp sunt privite.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update: Peugeot HX1, un MPV hibrid pentru viitor

HX1 este propunerea Peugeot pentru un automobil premium de 300 CP capabil să transporte 6 pasageri la cel mai înalt nivel de confort cu un consum mediu de 3,2 l. Conceptul dispune de tracțiune integrală iar jantele își schimbă forma în mers pentru a optimiza performanțele dinamice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Co-fondatorul Paypal va investi 1,25 milioane $ în dezvoltarea de micro-state libertarianiste

Peter Thiel, co-fondator al Paypal, se pregătește să investească sume importante de bani într-un experiment social, economic și legislativ. Omul de afaceri își propune să construiască micro-state în care să probeze teorii diferite de cele după care funcționează deja lumea și să găsească soluții practice pentru viața în larg.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Frankfurt Update – Audi prezintă schițele proiectului Urban Concept

Urban Concept reprezintă o noua soluție Audi pentru aglomerațiile din orașe și face parte dintr-un proiect amplu concentrat asupra mobilității urbane. Modelul va fi propulsat electric iar structura interioară va urmări să ofere un confort optim în condițiile unor dimensiuni reduse la maxim.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cum ar putea arăta mașina Ferrari a viitorului

Ferrari World Design Contest, a confirmat că viitorul mărcii Ferrari se reflectă într-un proiect hibrid, imaginat de trei studenți de la Universitatea Hongik din Seul. Juriul a fost condus de Luca di Montezemolo, președintele Ferrari și l-a inclus pe Paolo Pininfarina, președintele grupului Pininfarina, grup care modelează formele Ferrari încă de acum 6 decenii.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Filtrul care purifică aerul cu ajutorul plantelor – Andrea

Soluția ideală de purificare a aerului se află chiar lângă dumneavoastră, în ghiveciul pe care câteodată uitați să-l udați. Nu are nevoie decât de ajutorul unui aparat precum Andrea, costumul de supererou al filtrelor naturale.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

BMW este noua mașină din următorul Mission: Impossible – Ghost Protocol

BMW și-a anunțat oficial întoarcerea la Hollywood pentru noul film din seria Mission: Impossible. Doar că acum propune un supercar ecologic sub forma performantului prototip BMW Vision EfficientDynamics.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Ceasul mileniilor – mecanismul proiectat să funcționeze 10.000 de ani

Cel mai elaborat și scump ceas mecanic din lume nu este nici un exemplar Patek Philippe, nici un Vacheron Constantin. Construcția lui va dura câteva zeci de ani, va costa 42 de milioane de dolari și, paradoxal, va fi ascunsă de ochii lumii în interiorul unui munte din Texas. Singurul său scop? Acela de a măsura timpul pentru 10 milenii!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

6 accesorii din viitor pentru baia prezentului

Viitorul accesoriilor sanitare cere intervenția unui instalator la fel de mult precum o necesită și pe cea a unui electrician sau a unui programator. Banala cameră de baie primește actualizări de formă la fel de repede ca și restul casei. Unele dintre ele sunt cu adevărat impresionante.

+ Citiți tot articolul Comentați acum
Page 1 of 212