Rezultate pentru "computere"

Unul dintre primele computere Apple, vândut la o licitație Christie’s pentru 387.750 dolari

La ritmul alert în care avansează tehnologia, 37 de ani sunt de ajuns pentru ca un computer să ajungă piesă de colecție. În cadrul unei licitații online de 16 zile, casa Christie’s a vândut 10 calculatoare Apple și dischete cu software construite la începuturile companiei. Piesa cea mai prețioasă: Apple 1 Personal Computer, construit manual de Steve Jobs și Steve Wozniak – 387.750 dolari.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Vaio Pro: noua gamă superioară de laptopuri Sony

După ce a decis să oprească producția seriei Z, o legendă în lumea laptopurilor PC, Sony a prezentat miercuri noua gamă care va acoperi segmentul de vârf al gamei de laptopuri ale companiei: Vaio Pro.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

LEAP, modul revoluționar de a controla computerul

Controlul gestual al computerelor pare să fie următoarea evoluție tehnologică importantă. Nintendo și Microsoft au anticipat tendința de câțiva ani, dar Leap Motion e compania care promite să aducă pe calculatoare toate gesturile cu care utilizatorii s-au obișnuit deja pe ecranele tactile la același nivel de precizie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Apple lansează un nou iMac ultra-subțire

Dupa 5 ani cu un design aproape neschimbat, Apple a anunțat marți o nouă formă pentru seria iMac. Noul design are o formă extrem de suplă, aproape incredibil de suplă spre marginile aparatului, și vine în aceleași două dimensiuni: 21.5 și 27 de inci.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Lenovo IdeaPad Yoga 13 – ultrabook, evoluat

Lenovo a lansat oficial noul hibrid ultrabook-tabletă IdeaPad Yoga, cu o diagonală de 13 inci, procesor Intel Core și Windows 8. Aparatul poate funcționa atât în mod tabletă, cât și în mod notebook, prin intermediul unui sistem de rotire completă a părții ce conține tastatura.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sony lansează un computer de birou cu utilizare orizontală și un hibrid ultrabook-tabletă

Sony a anunțat astăzi la salonul IFA Berlin 2012 un nou computer de birou care poate fi utilizat în mod orizontal. Modelul integrează un display tactil optimizat pentru Windows 8 și a for prezentat alături de un nou portabil hibrid ultrabook-tabletă numit Vaio Duo 11.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Samsung lansează primele computere desktop cu Windows 8

Samsung a lansat o noua game de computere desktop all-in-one la salonul de tehnologie IFA Berlin 2012, primele bazate pe noul OS Microsoft Windows 8 din portofoliul companiei. Dincolo de dotarile tehnice, noile calculatoare ofera un nou sistem de control bazat pe gesturi.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

ForcePad – o revoluție a modului în care dăm click

Synaptics, unul dintre cei mai mari producători de interfețe tactile din lume promite o schimbare radicală a modului în funcționează click-ul, poate cea mai cunoscută metodă de a interacționa cu un computer.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Apple a lansat OS X 10.8 Mountain Lion

Apple a lansat Mountain Lion, cea de-a opta iterație a sistemului de operare OS X. Noul sistem aduce o serie de functii noi și continuă tendința de uniformizare a interfeței între Mac și iPad.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Asus a lansat în România ultrabook-ul Zenbook Prime

Asus a lansat miercuri Prime, cel mai nou model al seriei de computere ultra-portabile Zenbook. Noul laptop are un design similar cu edițiile precedente ale gamei, dar vine cu dotări tehnice noi, atât la exterior, cât și în interior.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

WWDC 2012: primul MacBook Pro cu RetinaDisplay și carcasă ultra-subțire

WWDC 2012, conferința anuală a dezvoltatorilor pe platformele Apple, ar putea aduce o reînnoire compleră a gamei Macintosh, plus o nouă generație a sistemelor de operare OS X și iOS.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Două noi concepte de la Asus: tableta convertibilă în desktop și ultrabook-ul cu două ecrane

O nouă tabletă de 18,4 inci care poate fi convertită în computer de birou și un ultrabook cu două ecrane au fost cele mai importante produse anunțate de Asus la târgul de tehnologie Computex Taipei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Primul ultrabook Toshiba, lansat în România

Toshiba a lansat astăzi modelul Z830, primul ultrabook din portofoliul companiei disponibil pe piața din România. Specificațiile de bază includ un procesor Intel Core i5 și un SSD, la o greutate de puțin peste 1 kg.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Asus lansează o nouă serie de laptopuri multimedia cu sunet Bang&Olufsen

Noua ediția a seriei de laptopuri multimedia Asus N promite, dincolo de performanțe mai bune, un design nou și un sistem de sunet special, conceput în colaborare cu Bang&Olufsen.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Intel prezintă un hibrid ultrabook-tabletă bazat pe Windows 8

Dacă până acum Intel a susținut mai ales noul val de ultrabook-uri, de anul acesta focusul s-ar putea muta pe soluții hibride laptop-tabletă de înaltă performanță bazate pe Windows 8.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Cybertecture Mirror – scurtă conversație cu o oglindă

Întrebarea din basme, “oglindă, oglinjoară, cine e cea mai frumoasă din țară?”, rămâne încă în lumea fantasticului. În schimb, o oglindă construită de o companie taiwaneză poate răspunde la întrebări mai simple, cum ar fi cele despre vreme sau despre ce se întâmplă în lume.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

HP Z1 – cel mai puternic all-in-one

Bazat pe un procesor Intel Xeon de nouă generație, noul HP Z1 este suficient de puternic pentru proiectare CAD și simulări computerizate complexe, dar nu ocupă mai mult spațiu decât un desktop all-in-one convențional.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

HP Envy 14 Spectre – metal, sticlă și viteză

HP Spectre este, cel puțin din punct de vedere estetic, unul dintre cele mai spectaculoase ultrabook-uri lansate până în prezent. Cu un profil extrem de subțire și o construcție minimalistă, ce pune accent pe șasiul metalic și capacul acoperit cu sticlă neagră, ultraportabilul de 14 inci de la Hewlett Packard promite un pachet complet de estetică, viteză și autonomie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Acer Aspire S5: cel mai subțire laptop din lume

Acer a prezentat luni la târgul CES 2012 (Consumer Electronics Show) de la Las Vegas un laptop cu o diagonală de 13,3 inci și o grosime de doar 15 mm în cel mai gros punct. Specificațiile includ o carcasă fabricată dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu, un procesor Intel Core de ultimă generație și un port Thunderbolt, cu o viteză de transfer de până la 10Gbps.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Logitech încearcă să reinventeze mouse-ul cu noul Cube

Logitech a lansat joi, în avanpremiera târgului de electronice CES (Consumer Electronics Show) 2012, un nou concept prin care speră să reinventeze mouse-ul. Numit Cube, noul periferic oferă o suprafață tactilă similară cu cea de pe Apple Magic Mouse și Microsoft Touch Mouse și poate fi convertit într-o telecomandă pentru prezentări prin simpla ridicare de pe birou.

+ Citiți tot articolul Comentați acum
Page 1 of 3123