Rezultate pentru "Citroen"

„Frumusețile” salonului auto de la Paris

„Mondial de l’Automobile” aduce sub același acoperiș tot ce are mai bun de oferit industria auto. Pentru acestă toamnă, din lista premierelor alegem cele mai frumoase apariții.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Avanpremieră Paris 2012: Noutățile premium de la salonul auto

Goana după glorie împinge producătorii auto să își promoveze noutățile înainte ca primul vizitator să fi ajuns în Centrul expozițional de la Paris. StyleReport trece în revistă tot ce s-a anunțat în segmentul premium pentru „Mondial de l’Automobile”, 29 septembrie – 14 octombrie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Design cu așteptări înalte – Citroen DS5

Citroen combină în silueta lui DS5 tot ce se „poartă” în segmentul de lux, inclusiv propulsie hibridă și tracțiune integrală. Rezultatul te face în mod sigur să întorci capul pe stradă, dar oare are forța de a te face să uiți de Audi A4, BMW Seria 3 sau Mercedes-Benz C-Class?

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Citroen DS5 s-a lansat în România

Cea mai recentă lansare din gama de lux Citroen DS este disponibilă acum și în România. Noul DS5 poate fi comandat cu motorizări diesel de 115 sau 160 CP, sau cu propulsoare pe benzină de 155 sau 200 CP. Cea mai ingenioasă variantă este însă Hybrid4 pentru care DS5 primește o combinație performantă dintre un motor diesel și unul electric. DS5 Hybrid4 ajunge astfel la o putere totală de 200 CP și tracțiune integrală. Prețul de pornire pentru România este de 29.600 euro, TVA inclus, pentru motorizarea e-HDi de 115 CP. Noul DS5, se alătură gamei din care mai fac parte DS3 și DS4, oferind o gamă variată de echipamente și opțiuni de personalizare.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Citroen DS4 – o altfel de lecție despre lux

Pierduți în comoara numită Delta Dunării descoperim o alternativă în materie de automobile premium dar și o alternativă ca destinație de vacanță. În ciuda a ceea ce s-ar crede la prima vedere, satul Somova are o parte din farmecul Deltei dar știe să întâmpine și nevoile clienților care își doresc mai mult confort și mai puțini țânțari. La fel cum DS4 oferă un design captivant dar și toate ingredientele specifice unui automobil de lux.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Infiniti Louis Vuitton și Citroen Lacoste – Colaborări între designeri de modă și producători de mașini

Colaborările dintre producătorii de automobile și designerii de modă primesc întotdeauna atenția pasionaților de mașini dar și a amatorilor de accesorii exclusiviste. Proiectele comune sunt de cele mai multe ori produse în ediții limitate și de fiecare dată surprind prin modul original de personalizare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Citroen DS4 s-a lansat în România

Pasionaţii de automobil au avut şansa să descopere ieri primele modele DS4 din România. Citroen propune o abordare originală a designului în clasa compactă şi susţine un al doilea episod din seria premium DS prin care îşi doreşte un loc de cinste în segmentul maşinilor premium veritabile.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Citroen DS5 – Extravagant GT

Noul DS5 reprezintă o completare a liniei de excepție, DS, adresată de Citroen clienților care își doresc un automobil premium și neconvențional. Modelul a cărui caroserie face o trimitere clară spre clasa Gran Turismelor este diferit de orice alt produs de serie Citroen și are la baza prototipul C-Sport Lounge.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

50 de ani de Citroen Ami 6

Lansat pe 24 aprilie 1961 ca o mașină adresată în mod special femeilor, Citroen Ami 6 a devenit în timp un simbol al designului auto francez. Prezentat în catalogul oficial al mărcii sub sloganul “Pour vous Madame”, Ami 6 a devenit cea mai bine vândută mașină de pe piața franceză la vremea respectiva, cu peste un milion de exemplare vândute numai în 1966.

+ Citiți tot articolul Comentați acum