Rezultate pentru "ciocolata"

Ciocolata personalizabilă – Sweet Play

Pentru Elsa Lambinet, absolventă a institutului elvețian ECAL (Ecole cantonale d’art de Lausanne), ciocolata nu vine în cutii cu feluri predefinite. Într-un mod ce amintește de seturile LEGO, proiectul Sweet Play, permite recombinarea unui număr mare de ingrediente pentru a obține zeci de varietăți de ciocolată, fără ca acestea să fie prestabilite în vreun fel.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Buticul de ciocolată – Venchi

Dacă sunteți un împătimit al dulciurilor, veți găsi în capitală câteva locuri în care oferta e concentrată pe ciocolată gourmet. Printre ele, unul dintre reprezentanții cu istorie, Venchi, un magazin cu atât mai atrăgător cu cât își completează „expoziția“ de produse fine și cu gelato, un tip de înghețată specific italian, realizat exclusiv din produse naturale.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Primul site făcut integral din ciocolată

O companie portugheză a realizat o premieră în istoria web-ului: primul site făcut integral din ciocolată. Pentru a promova un nou produs, o bere cu aromă de cacao, firma a creat un site ale cărui elemente au fost mai întâi modelate din ciocolată, fotografiate, animate și apoi transformate în poate cel mai dulce site existent.

+ Citiți tot articolul Comentați acum