Rezultate pentru "Chanel"

Apariția unei legende – jacheta Chanel

În urmă cu jumătate de secol, Coco Chanel revoluționa moda feminină prin prezentarea unei jachete unice. Fabricată din tuid, cu linii inspirate de sacoul masculin, jacheta Chanel ajungea simbolul vestimentației feminine moderne. Producătorul francez îi prezintă povestea.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Geanta Chanel inspirată de LEGO

După prezentarea colecției de primăvară-vară de la începutul lunii octombrie și geanta Hula-Hoop, Chanel încearcă să reinventeze „the it bag“. Ultima creație a lui Karl Lagerfeld seamănă izbitor cu o piesă LEGO. Geanta este realizată integral dintr-un material dur (cel mai probabil un plastic) înfrumusețat cu lanțuri. Încă nu se știe dacă geanta „LEGO“ va intra în producție, dar chiar și așa, reprezintă un exercițiu interesant despre dezvoltarea unei companii pentru care istoria e extrem de importantă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Chanel își prezintă noua colecție printre turbine eoliene uriașe

Karl Lagerfeld a instalat 13 mori de vânt și un podium construit din panouri solare în interiorul Grand Palais cu ocazia prezentării Chanel pentru sezonul primăvară-vară 2013. E momentul unei evoluții în modă? Karl pare să creadă că da.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Revenirea la feminitate

După ani întregi în care moda pentru femei s-a îndepărtat de delicatețe și forme pur feminine. După ce culorile pastelate s-au întunecat până la confundarea cu cele din garderoba bărbaților, Marc Jacobs, designer Louis Vuitton și Karl Lagerfeld din partea Chanel au rezolvat totul cu o singură tușa de creion.

+ Citiți tot articolul Comentați acum