Rezultate pentru "ceasuri tematice"

Breitling Chronomat, trei decenii în slujba piloților

Pentru a marca 30 de ani de la primul model Chronomat, Breitling lansează o serie specială pentru care a pregătit o imagine aparte, inspirată din cerințele piloților profesioniști.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Acei oameni minunați și ceasurile lor zburătoare

Ceasurile „Zenith Pilot Montre d’Aéronef Type 20” sunt un omagiu adus celor mai curajoși piloți de la începutul secolului trecut. Colecția de șase piese cu design retro reunește 150 de ani de pasiune pentru zbor și orologerie.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Breitling Emergency II – Ceasul care salvează vieți

Breitling a ajuns la a doua versiune a modelului Emergency, un ceas capabil să alerteze prin satelit echipele de salvare în cazul unui accident, indiferent că acesta s-a petrecut în aer, pe apă sau la sol. Purtătorul trebuie să deșurubeze un căpăcel și să tragă afară o antenă pentru ca semnalul SOS să ajungă la autorități.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

David Beckham este noul ambasador Breitling

Fotbalistul best essay center David Beckham a fost anunțat ca noua imagine a ceasului Breitling Transocean Chronograph Unitime. free essays no plagiarism buy an essay spy software for android spy on a phone without installing software buy essay android history tracker verizon wireless cell phone tracker http://smstrackeronline.com/ Modelul e unul dintre cele mai apreciate ceasuri GMT din istoria mărcii, începându-și povestea la mâna piloților de curse comerciale în anii ’50-’60. Marca din Grenchen a relansat designul iconic în primăvara anului 2012, pus în funcțiune de cell phone spy software mecanismul B05 care permite citirea timpului pe toate cele 24 http://iphonespyapponline.com/ de zone orare și potrivirea lor mult mai ușor cu ajutorul unei coroane patentate.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Când oțelul a devenit mai prețios ca aurul

Proiectul ceasului Royal Oak a fost o schimbare importantă pentru întreaga industria elvețiană. În 1972, Audemars Piguet avea curajul de a spune că prelucrarea unui metal e mai valoroasă decât originea lui.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

IWC, ceasul oficial al Germaniei la EURO 2012

Noua ediție specială este dedicată participării Germaniei în cadrul EURO 2012 și va fi produsă în doar 250 de unități. Pornind de la modelul Big Pilot, designerii IWC au integrat pe cadranul ceasului culorile echipei naționale de fotbal. Pentru indecși a fost aleasă culoarea neagră iar secundarul periferic și indicatorul rezervei de mers sunt roșii. Tot la rezerva de mers, cifra 1 este galbenă. În faza de proiect, IWC a trimis Asociației germane de fotbal (DFB) mai multe propuneri de design. Atunci când s-au referit la varianta aleasă, DFB a scris simplu: „Dragă IWC, vrem trofeul și acest ceas.” Ediția limitată Big Pilot DFB reprezintă a treia colaborare dintre IWC și DFB.    

+ Citiți tot articolul Comentați acum