Rezultate pentru "ceasuri auto"

TAG Heuer Carrera – Primul ceas creat special pentru motorsport

Au trecut 50 de ani de când Jack Heuer, strănepotul fondatorului TAG Heuer, a imaginat primul ceas destinat special piloților și pasionaților din sporturile cu motor. El însuși un împătimit al automobilului, Jack a reunit într-o carcasă inconfundabilă toate trăsăturile necesare în lupta cu secundele și i-a dat un nume inspirat de cea mai dură cursă de anduranță a acelor vremuri.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Noul Jaeger LeCoultre AMVOX 7 la Geneva

 Aston Martin a ales Salonul auto de la Geneva pentru a oferi vizitatorilor șansa să admire noul Jaeger LeCoultre AMVOX7. Ceasul este rodul colaborării dintre Aston Martin și Jaeger LeCoultre începută în 2005 de la simpla idee a unui ceas de lux cu ajutorul căruia mașina să poată fi încuiată și descuiată fără cheie. Opt ani mai târziu, AMVOX definește o familie de ceasuri sportive cu însemnele Aston Martin și câteva complicații aparte. Cea mai importantă este comandarea cronografului prin apăsarea geamului de cristal, în dreptul orei 12 pentru pornit și în dreptul orei 6 pentru stop. Mai multe detalii aici.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Michael Schumacher își desenează propriul ceas alături de Audemars Piguet

La fel cum parcursul lui Michael Schumacher nu seamănă cu nicio altă carieră din motorsport, personalizarea modelului care îi poartă numele aduce detalii oferite în premieră la un AP Royal Oak Offshore.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Viața unei legende a ceasurilor de la naștere la reeditare – TAG Heuer Monaco

Pentru un timp actorul Steve McQueen a renunțat la obișnuitele ceasuri Rolex pe care le purta pentru un model cu cadran albastru și design memorabil. TAG Heuer Monaco s-a întors!

+ Citiți tot articolul Comentați acum