Rezultate pentru "casti"

Aedle VK1 – sunet și design de înaltă fidelitate

Recent fondată în Paris, compania Aedle pleacă de la o premisă deja cunoscută în lumea hi-tech: designul de calitate vinde! VK1, primul model de căști produse sub brand, își propune să fie îmbinarea perfectă între minimalism și inovația în domeniul audio.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Molami Twine – căști HiFi la feminin

În general, pentru majoritatea căștilor audio, designul este un element secundar, comparativ cu fidelitatea redării sunetului. Majoritatea modelelor care se mândresc cu o reproducere excelentă a muzicii nu se remarcă în primul rând prin designul exterior. Molami sparge asest stereotip cu o nouă serie de căști care promit să ofere o reproducere cât mai fidelă a sunetului, cu o estetică inovatoare, bazată pe forma feminină și pe eleganța materialelor clasice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Beats by Dre abordează un public mai matur cu seria Executive

Cunoscute mai mult pentru aspectul neobișnuit și asocierea cu muzica și cultura hip-hop, căștile din seria Beats by Dre au atras atenția în ultimul an și prin calitatea bună a sunetului redat. Odată cu lansarea noii serii Executive, Beats propune o nouă alternativă unui public interesat mai mult de eleganță decât de epatare.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Atomic Floyd – acustică și design made in UK

Proiectate pentru utilizatorii de telefoane inteligente și playere muzicale performante de către o echipă de designeri și ingineri veniți de la Philips, adidas și Nike, căștile Atomic Floyd sunt remarcabile prin designul îndrăzneț și prin materialele folosite.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Concert pentru o singură persoană – Bowers&Wilkins C5

Căștile C5 sunt cel mai nou produs din linia destinată audiofililor de la Bowers&Wilkins și aduc o serie de noi îmbunătățiri care le diferențiază clar de competiție. De la filtrul acustic micro-poros, fabricat din bile minuscule de aluminiu, la sistemul inovator de prindere și echilibrare, noile căști promit o experiență acustică deosebită.

+ Citiți tot articolul Comentați acum