Rezultate pentru "Canon"

Canon lansează EOS 100D, cel mai mic dSLR din lume

Canon a lansat un nou model din gama EOS, ca alternativă la aparatele mirrorless de pe piață. EOS 100D este cel mai mic și mai ușor aparat dSLR din lume și include toate beneficiile de performanță ale camerelor reflex, într-un pachet ceva mai mare decât un aparat compact.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Canon prezintă “viitorul aparatelor foto compacte”: Powershot N

Canon a prezentat la CES 2013 un nou model de aparat foto compact care renunță la una dintre convențiile cele mai vechi din istoria fotografiei: butonul declanșator.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

EOS M: cum să micșorezi un dSLR, a la Canon

Canon este ultimul dintre marii producători de aparate foto care a intrat pe piața camerelor miniaturale cu senzor de dimensiuni mari. Modelul M vine cu o montură nouă pentru obiective, dar cu același tip de senzor ca și modelele clasice din gama EOS.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Canon 5D Mark III – o legendă reeditată

Noul aparat de fotografiat Canon 5D Mark III continuă pe urmele generației precedente, într-o carcasă aproape identică, dar cu un senzor complet nou și cu o serie de funcții care îl duc la un cu totul alt nivel.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Canon G1X – cel mai performant aparat de fotografiat compact digital din istoria companiei

Canon G1X este primul aparat de fotografiat compact de la Canon care folosește un senzor de dimensiuni mari, similar cu cel din aparatele de fotografiat profesionale ale producătorului japonez. Noul senzor are o dimensiune de 18.7mm x 14mm și o rezoluție de 14 megapixeli și promite o calitate mult mai bună a imaginii decât aparatele compacte clasice, mai ales în situații de fotografiere cu lumină puțină.

+ Citiți tot articolul Comentați acum