Rezultate pentru "Bucuresti"

Nor – Cel mai romantic restaurant din București

Așezat la 136 de metri deasupra Bucureștiului, Nor este, în mod sigur, cel mai înalt restaurant din oraș. Doar că, ajuns sus, înălțimea devine doar un pretext.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Create Your Bucharest! – O expoziție despre viitor

În premieră pentru România, Muzeul de Artă Contemporană din Viena a invitat artiștii români să își exprime viziunea despre Bucureștiul din viitor. Cele mai interesante idei vor fi premiate și expuse în cadrul Bienalei de la Viena, într-o expoziție dedicată exclusiv concursului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Mercedes-Benz Clasa C – Curaj premium german

Curajul lui Karl Benz de a lansa primul automobil din lume, în 1886, revine acum sub forma unei revoluții în segmentul premium. Mercedes-Benz alege să abandoneze o rețetă de succes pentru o viziune futuristă bazată pe emoție!

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Surmont Bikes & Boards Store – Magazinul de aventură

Setea de aventură și sporturi extreme este tema noului magazin Surmont Bikes & Boards Store din București, un concept original în care au fost reunite o selecție impresionantă de bicilete premium Trek, snowboard-uri Burton și echipamente pentru toate anotimpurile.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) SARTO made to measure– imagine masculină pe comandă

O ținută impecabilă contribuie real la succesul în afaceri. Costumul pe comandă asortat unei consilieri profesioniste definește rețeta propusă de SARTO made to measure, un laborator de eleganță masculină cu principii clasice dar cu o viziune modernă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Frumusețea prințeselor din Rusia adusă în București – Oksana Salon

La momentul în care Oksana Danilisin a deschis propriul ei salon de coafură, tehnica împletiturilor rusești era aproape necunoscută în București. Născută și crescută în Chișinău, tânăra de doar 24 de ani a continuat tradiția de familie, urmând pașii profesionali ai mamei. Salonul care îi poartă numele este și acum unicul din București care poate să aducă frumusețea împletiturilor tradiționale rusești clientelor.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) JW Steakhouse, restaurantul 100% american

Restaurantele bucureștene care se pot lăuda că servesc clienților o friptură de vită Black Angus pregătită exact așa cum trebuie pot fi numărate pe degetele de la o mână. JW Steakhouse din cadrul hotelului JW Marriott este unul dintre ele, dar singurul care poate folosi relaxat eticheta 100% american – Black Angus preparat conform standardelor „Made in USA“.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Maftei – povestea pantofilor pe comandă Made in Romania

Un pantofar român a reușit să devină unul dintre cei mai bine cotați meșteșugari din Viena. Numele lui Alexandru Maftei apare în enciclopedia artizanilor europeni, pe același nivel cu firme mai vechi de 100 de ani. Cum se face un pantof pe comandă de lux la Piatra Neamț.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Îmbrăcămintea unei pasiuni – Paul & Shark

Despre Paul & Shark nu se poate vorbi decât în strânsă legătură cu sporturile nautice. La 40 de ani de existență, emblema rechinului stilizat e în aceeași măsură logo-ul mărcii, dar și unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale yachting-ului. Colecțiile se inspiră stilistic din echipamentul marinarilor, iar casa de modă este gata să abordeze și restul sporturilor nobile.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Prima ediție a Salonului de Vinuri si Gastronomie s-a deschis la București

Primul salon de vinuri și gastronomie de lux de la București, Le Manoir 2011, s-a deschis în această dimineață la Palatul Cesianu Racoviță din București, cu participarea ambasadorului Franței la București, dl. Henri Paul. Le Manoir aduce la un loc 16 castele faimoase și case producătoare de vinuri și produse gastronomice de lux din Franța, Italia și Spania.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Parcaţi, vă rog! – Scurt ghid de „Valet Parking” cu BMW 740d xDrive Individual

Cine şi cum ar fi bine să-ţi parcheze maşina la hotel sau la restaurant este o chestiune delicată, pe numele ei împrumutat „valet parking“. StyleReport.ro se urcă la volanul unui BMW Seria 7 Individual şi aprofundează subiectul la nivel de Bucureşti, realizând un drive-test în care, în mod ironic, alții se ocupă de condus.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Restaurant Sangria, București – prezentare

Senzația de a te afla într-un loc și de a te simți într-un altul e cel puțin bizară. De așteptat de la un teatru, de remarcat pentru un film văzut la cinematograf, dar cu atât mai surprinzătoare de la un restaurant. Sangria e colțul de relaxare, restaurantul care fură un peisaj idilic din Spania pentru a-l planta fix în centrul Bucureștiului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Buticul de ciocolată – Venchi

Dacă sunteți un împătimit al dulciurilor, veți găsi în capitală câteva locuri în care oferta e concentrată pe ciocolată gourmet. Printre ele, unul dintre reprezentanții cu istorie, Venchi, un magazin cu atât mai atrăgător cu cât își completează „expoziția“ de produse fine și cu gelato, un tip de înghețată specific italian, realizat exclusiv din produse naturale.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) La Mandragora – restaurantul cu mătrăgune din București

Capitala duce lipsă de localuri cu poveste, așteaptă încă restaurante cu personalitate, speră la ieșiri din obișnuit. „La Mandragora“ este o astfel de rupere de ritm, un restaurant complet, cu mâncare deosebită, istorie interesantă și un strop de exotism, cât să dea gust.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) GETT’S Hair Studio – Secretul ceții microscopice

Atunci când vine vorba de îngrijirea părului, una dintre priorități ar trebui sa fie păstrarea calităților sale naturale: keratina, proteinele și complexul membranos celular. GETT’S Hair Studio este singura rețea de saloane de înfrumusețare care oferă unul dintre cele mai performante tratamente din domeniu: Spa Mist.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Sculpturi din sunet și carton – Zimoun

Interesul unui artist elvețian pentru proprietățile sonore ale materialelor obișnuite duce la lucrări fascinante, atât vizual cât și auditiv. Fără a fi un exercițiu singular în lumea artistică, arta lui Zimoun se remarcă prin ideea reconstituirii sunetelor din lumea organică prin mijloace pur tehnice.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

(P) Azay – magazinul de atmosferă regală

Există un loc în centrul Bucureștiului unde conceptul „à la table” atinge cote nebănuite. Cele mai fine accesorii de masă și de interior se reunesc într-un peisaj armonios, dedicat persoanelor care înțeleg mărcile cu tradiție și care apreciază un pachet de servicii de excepție. Magazinul Azay este primul dintre avantajele pe care le oferă statutul de client al programului MasterCard Elite.

+ Citiți tot articolul Comentați acum