Rezultate pentru "bucatarie franceza"

Chef Eddy Seys – Imaginea nevăzută a fenomenului „Haute-cuisine”

Am ajuns în bucătăria lui Eddy Seys pentru a înțelege mai bine ce înseamnă gastronomie franceză. Am descoperit în schimb o viziune completă despre ce și cum se gătește în lume, din Franța în India, de la bordul unui submarin atomic până în bucătăria unui boutique hotel din România.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bucătărie franceză la Hotel Epoque

Hotelul Epoque din București împlinește doi ani și aduce un Executive Chef francez, Eddy Seis. Astfel, începând cu luna noiembrie, în bucătăria Bistro-ului Epoque se prepară rețete reinterpretate din bucătăria franceză clasică. Ca particularitate, meniul caută mereu să reunească http://cialis-tadalafil-onlinein.com/ cât mai sublingual viagra multe ingrediente provenite de la http://viagra-sildenafil-generic.com/ producători locali selectați de Eddy Seis. Pentru sezonul rece, noul Chef a pregătit, în stilul propriu, supă de ceapă sub crustă de foietaj crocantă, tartar de ton cu coriandru, lime și roșii uscate la soare, http://viagra-sildenafil-generic.com/ gâscă cu legume și sos de trufe și permantier de iepure cu prune și ficat de gâscă. Pentru desert, se prepară fondant de ciocolată caldă, omletă norvegiană flambată și macaron cu cremă de zmeură și înghețată de fistic.  

+ Citiți tot articolul Comentați acum