Rezultate pentru "bucatarie"

O bucătărie…ca și cum n-ar fi existat

În nici un alt loc din casă ergonomia nu este atât de necesară ca în bucătărie. Compania italiană Valcucine a prezentat prima versiune a sistemului „Logica“ în 1996, o actualizare subtilă dar extrem de eficientă a mobilierului.17 ani mai târziu, bucătăria este cu atât mai practică cu cât reușește să dispară complet. E timpul pentru „o nouă logică“.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Viitorul designului de bucătării, prevăzut din anii ’60

Spații prin excelență utilitare, bucătăriile au trecut printr-un upgrade stilistic important în ultima perioadă. Pentru un producător italian nimic din ce s-a întâmplat dincolo de anii ’50 nu a venit ca o surpriză… doar a fost unul dintre susținătorii schimbării.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Bucătării de la personalități, pentru personalități – Warendorf

Colaborarea cu designeri celebri a crescut semnificativ notorietatea companiei Warendorf în segmentul mobilierului de bucătărie. Philippe Starck și Piet Boon și-au pus amprenta pe câte o colecție din gama producătorului german, dar chiar și în absența lor, simplitatea formelor, ingeniozitatea designului și a soluțiilor de stocare urcă Warendorf fără probleme în elita producătorilor de mobilă la nivel mondial.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Idei de design pentru o bucătărie deschisă – Armando Ferrani

Curentul bucătăriilor deschise nu mai e o surpriză pentru nimeni în lumea designului interior. Sugestiile de amenajare sunt însă binevenite, mai ales din partea unei mărci precum Armando Ferriani.

+ Citiți tot articolul Comentați acum