Rezultate pentru "Breitling"

Breitling Chronomat, trei decenii în slujba piloților

Pentru a marca 30 de ani de la primul model Chronomat, Breitling lansează o serie specială pentru care a pregătit o imagine aparte, inspirată din cerințele piloților profesioniști.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Breitling Emergency II – Ceasul care salvează vieți

Breitling a ajuns la a doua versiune a modelului Emergency, un ceas capabil să alerteze prin satelit echipele de salvare în cazul unui accident, indiferent că acesta s-a petrecut în aer, pe apă sau la sol. Purtătorul trebuie să deșurubeze un căpăcel și să tragă afară o antenă pentru ca semnalul SOS să ajungă la autorități.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

David Beckham este noul ambasador Breitling

Fotbalistul best essay center David Beckham a fost anunțat ca noua imagine a ceasului Breitling Transocean Chronograph Unitime. free essays no plagiarism buy an essay spy software for android spy on a phone without installing software buy essay android history tracker verizon wireless cell phone tracker http://smstrackeronline.com/ Modelul e unul dintre cele mai apreciate ceasuri GMT din istoria mărcii, începându-și povestea la mâna piloților de curse comerciale în anii ’50-’60. Marca din Grenchen a relansat designul iconic în primăvara anului 2012, pus în funcțiune de cell phone spy software mecanismul B05 care permite citirea timpului pe toate cele 24 http://iphonespyapponline.com/ de zone orare și potrivirea lor mult mai ușor cu ajutorul unei coroane patentate.

+ Citiți tot articolul Comentați acum