Rezultate pentru "Breitling"

Avanpremieră BASELWORLD 2019

După ce mai multe mărci consacrate au decis să se retragă de la emblematicul salon de ceasuri și bijuterii de la Basel, ediția din acest an, programată pentru 21 – 26 martie, se anunță mai spectaculoasă ca niciodată.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Breitling Chronomat, trei decenii în slujba piloților

Pentru a marca 30 de ani de la primul model Chronomat, Breitling lansează o serie specială pentru care a pregătit o imagine aparte, inspirată din cerințele piloților profesioniști.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Breitling Emergency II – Ceasul care salvează vieți

Breitling a ajuns la a doua versiune a modelului Emergency, un ceas capabil să alerteze prin satelit echipele de salvare în cazul unui accident, indiferent că acesta s-a petrecut în aer, pe apă sau la sol. Purtătorul trebuie să deșurubeze un căpăcel și să tragă afară o antenă pentru ca semnalul SOS să ajungă la autorități.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

David Beckham este noul ambasador Breitling

Fotbalistul best essay center David Beckham a fost anunțat ca noua imagine a ceasului Breitling Transocean Chronograph Unitime. free essays no plagiarism buy an essay spy software for android spy on a phone without installing software buy essay android history tracker verizon wireless cell phone tracker http://smstrackeronline.com/ Modelul e unul dintre cele mai apreciate ceasuri GMT din istoria mărcii, începându-și povestea la mâna piloților de curse comerciale în anii ’50-’60. Marca din Grenchen a relansat designul iconic în primăvara anului 2012, pus în funcțiune de cell phone spy software mecanismul B05 care permite citirea timpului pe toate cele 24 http://iphonespyapponline.com/ de zone orare și potrivirea lor mult mai ușor cu ajutorul unei coroane patentate.

+ Citiți tot articolul Comentați acum