Rezultate pentru "Brazilia"

Căutând-o pe Brigitte Bardot în Saint-Tropez-ul brazilian

În 1964, Brigitte Bardot a adus mica stațiune braziliană Buzios în atenția lumii, după ce s-a retras pe malul Atlanticului alături de iubitul său brazilian. Astăzi, peninsula este supranumită Saint-Tropez-ul Braziliei, iar o altă femeie franceză își lasă amprenta asupra locului.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Carnavalul de la Rio, văzut din perspectiva unui gigant

În lumea fotografiei, există un sistem optic numic tilt-shift care permite crearea unui efect de miniaturizare extrem de spectaculos. Cu cât efectul este aplicat unor obiecte mai mari, cu atât rezultatele sunt mai spectaculoase. Oamenii devin asemănători unor figurine Lego, iar peisaje altfel grandioase par construite de un pasionat de bricolaj foarte talentat. Vă invităm să vedeți cum arată Carnavalul de la Rio din această perspectivă.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Curcubeul de la miezul nopții – Hotel das Cataratas, cascada Iguazu

Legenda spune că maiestuoasa cascadă Iguazu, cu o înălțime maximă de 82 de metri, a luat naștere din mânia unui zeu, a cărui iubită muritoare a fugit cu un alt bărbat într-o canoe. Ca răspuns la trădarea celor doi, zeul a întrerupt cursul râului pe care navigau, condamnându-i la o cădere eternă în adâncul cascadei.

+ Citiți tot articolul Comentați acum

Hotel Copacabana Palace – o melhor do Rio

Copacabana Palace este inca din 1923 unul dintre cele mai bune hoteluri din Rio de Janeiro. Poziționat pe celebra plaja al cărei nume îl poartă, hotelul ocupă 12 000 de metri pătrați în una dintre cele mai dorite zone din lume.

+ Citiți tot articolul Comentați acum